Union čtyřikrát vedl. Přesto s Chlumcem remizoval


Branky


0

Diváci v Bynově se nenudili. Viděli osm branek a také penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Do Děčína, konkrétně na hřiště Unionu, dorazil remízový král z Chlumce. Ten se ale v poslední době potýká s výsledkovým poklesem, minule vyhořel doma se Šluknovem. Mírným favoritem tak byl Děčín, který doma neztratil ani bod.

 

Do vedení mohl jít Union v 11. minutě. Po rohovém kopu Očipky hlavičkoval Eichelmann ve vyložené šanci pouze do tyče. Ve 22. minutě už se ale domácí radovali. Očipka poslal z dalšího rohového kopu míč do ohně, kde si v souboji s gólmanem a obránci neohroženě počínal Galaš a nedovolil jim pořádný odkop do bezpečí. Odražený míč si našel na vápně Murdych a prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0.

 

Chlumec přispěchal s rychlou odpovědí. Ve 30. minutě si neodpustil hrubku Bedrníček a pustil Michala Semenského samotného proti Jeřábkovi. Ten si na střelu sáhl, ale přesto bylo srovnáno - 1:1.

 

Pět minut před přestávkou vyslal Očipka do úniku Galaše, který prostřelil hostujícího gólmana - 2:1. Jenže Chlumec ještě stihl vyrovnat. Ve středu hřiště vybojovali hosté míč, domácí reklamovali faul na Brázdila. Hra ale pokračovala, do zakončení se dostal Mach. Jeřábek sice zakročil, ale na dorážku Vaňouse už nestačil - 2:2.

 

Chlumec dokázal vždy srovnat krok

Prvních pětadvacet minut druhé půle byl především boj ve středu pole bez výraznějších šancí na obou stranách, se spoustou osobních soubojů, kdy se chvílemi malinko jiskřilo. V 70. minutě Očipka vysunul Sejkoru, který poslal míč před branku, kde si ho našel "polafatovsku" Murdych a procpal ho do sítě - 3:2.

 

Jenže Chlumec opět srovnal. Po chybě Marcela Němce se k zakočení dostal Vaňous a bylo to 3:3. V 74. minutě šli domácí počtvrté a naposledy do vedení po individuální akci Murdycha, kterou zakončil přesnou střelou levačkou 4:3.



V 78. minutě ale hosté počtvrté v utkání dokázali vyrovnat. Po rohovém kopu se prosadil Tomáš Kubíček, který se díky dorážce poprvé trefil za A tým.       Po ofenzivně laděném utkání, které skončilo 4:4, se šlo do penalt.

Union zvládl penalty lépe

Na penalty pak vyhrál Union 4:3. Postupně za domácí stříleli Murdych, Galaš, Bedrníček, Jeřábek (nedal) a Očipka. Za hosty trefil Mach tyč, následně proměnili Michal Semenský a Valenta, Vaňouse vychytal Jeřábek a vše zakončil úspěšným pokusem Peška.

 

V dalším kole hostí Chlumec Trmice, Union Děčín jede do Jiříkova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: Poprvé jsme v letošní sezoně doma ztratili, ale stále držíme neporazitelnost, kterou si určitě nebudeme chtít nechat do konce podzimu vzít. Do posledních dvou letošních utkání musíme bezpodmínečně zlepšit naši obrannou činnost, jelikož to kvantum branek, které dostáváme, je do nebe volající. Velkou porci z nich dokonce soupeřům sami připravíme a v útočné činnosti se pak můžeme přetrhnout, ale k bodovému zisku to nevede. Není to ale věc jenom obrany, ale bránění celého mužstva."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Po výbuchu se Šluknovem jsme se chtěli výkonem rehabilitovat. Chybělo nám několik hráčů, na druhou stranu nám pomoc hráčů z B týmu dalo jistou dravost, která minule hodně chyběla. Sice jsme nezvládli penaltový rozstřel, ale domů si vezeme zasloužený bod."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stupka Josef - VACEK Jan, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.