R. Podhora 18. (p.)
1:5
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podluží prohloubilo krizi Velkého Šenova


Branky


18. R. Podhora (p.) - 14. P. Bandas , 17. P. Bandas , 24. L. Peleška , 33. D. Čech , 35. P. Bandas
0

Zajímavé derby mělo nakonec jednoznačný výsledek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno se rozhodlo v prvním poločase

Fotbalisté Velkého Šenova mají na podzim velké starosti. Po sestupu z I.A třídy se výsledkově trápí a stále nevyhráli. Horní Podluží ale také potřebovalo bodovat, z posledních tří zápasů totiž získalo pouze jeden bod.

 

Hosté odcestovali k derby utkání pouze s dvanácti hráči, utkání se odehrálo, vzhledem k počasí, na dobrém terénu. První poločas byl brankově bohatý. Hosté šli do dvoubrankového náskoku.

 

Ve 14. minutě Peleška krásně uvolnil Bandase, který zatáhl míč a přesnou střelou překonal Smutného. Za tři minuty se opět trefil Bandas, jehož střela z přímého kopu byla tečována a zapadla do sítě.

 

Domácí snižují v 18. minutě, kdy Radek Podhora proměnil pokutový kop. Jenže hosté domácím do konce poločasu nasázeli další tři góly. Ve 24. minutě se k trestnému kopu postavil Peleška a krásnou střelou nedal Smutnému šanci.

 

Čtvrtou trefu obstaral Dominik Čech, který si naběhl na přízemní centr a bez problémů zakončil. Pátou branku přidal opět Patrik Bandas, který se šikovně prosadil po další standardní situaci a završil svůj hattrick.

 

 

Zápas se pouze dohrával

Po změně stran už prakticky nebylo oč hrát. Domácí nenašli síly na zázračný zvrat v utkání, Čechie, vědoma si velkého náskoku, se nikam nehnala a v pohodě si uhlídala tři body. A jelikož žádná další branka nepadla, Velký Šenov se ani v 11. kole nedočkal tříbodového vítězství.

 

Zůstává tak na posledním místě, v dalším kole hraje v Tisé. Horní Podluží je deváté, o víkendu doma přivítá Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Na zápas do Šenova jsme se těšili, protože tam za ty roky máme spoustu fotbalových kamarádů. Jsme rádi, že jsme si odvezli tři body, že se nám fotbalově dařilo, že nemusíme rozlišovat kluky na základ a střídačku. A že si nemusíme stěžovat, kdo chyběl a kdo ne."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - J. Petružálek [-] , M. Kozák [-] , J. Toman [-] (46. D. Verner [-] ) , J. Vebr [-] , J. Bálek [-] , R. Podhora [-] , K. Malý [-] , L. Kříž [-] , T. Rubanický [-] (75. M. Zbončák [-] ) , R. Smejkal [-] (63. R. Bílý [-] )

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Vavrinec [-] , M. Bužík [-] , J. Galata [-] , P. Bandas [-] , D. Čech [-] (70. J. Chaloupecký [-] ) , F. Bužík [-] , A. Kalista [-] , V. Riedel [-] , D. Hermann [-] , L. Peleška [-]

ŽK: 41. L. Kříž - 40. D. Čech , 90. P. Bandas .
Hráči zápasu: A. Kalista , L. Peleška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - ŠEFČÍK Josef, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.