3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nakonec vyhrál šťastnější Šluknov


Branky


22. J. Hajduk , 43. P. Svoboda , 71. P. Horák - 15. D. Šolc , 64. M. Šolc
0

Pro Jiříkov je konečná porážka poměrně krutá.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov otočil vývoh

Parádní divácká kulisa viděla ve Šluknově derby utkání. Na hřiště SK Plaston totiž dorazil nováček z Jiříkova, oba soupeři se tak po letech potkali ve stejné soutěže. Jiříkov je na tom v tabulce o něco lépe, na druhou stranu má Šluknov v poslední době dobrou formu.

 

Derby začal lépe Jiříkov. Po faulu na půlce hřiště přišla rychlá rozehrávka. Brankář Jirchář zbytečně vyběhl a David Šolc ho v 15. minutě přehodil. Za sedm minut bylo ale vyrovnáno. Michal Hák poslal z pravé strany do vápna centr, brankář Stodola špatně vyběhl a střelec posledních utkáních Jaroslav Hajduk ho hlavičkou přehodil.

 

Na těžkém terénu nakonec Šluknov výsledek do poločasu otočil. Ve 43. minutě se chtěl na vápně uvolnit Hák, míč se odrazil k Pavlu Svobodovi, jehož střelu Stodola nedokázal zastavit. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Šluknov.

Horák rozhodl

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal, více šancí si vytvářel Jiříkov. A hosté také v 54. minutě (chyba v zápise) vyrovnali. Po rohovém kopu se míč snesl k Marku Šolcovi, který míč lehce tečoval a zapadl k levé tyči.

 

Domácí se ale s remízou nespokojili a nakonec urvali tři body. Stalo se tak v 71. minutě, kdy do jiříkovského vápna doletěl centr, který do branky z bezprostřední blízkosti uklidil Pavel Horák - 3:2.

 

Přes další šance na obou stranách se konečný výsledek nezměnil. Šluknov tak z posledních třech zápasů vydoloval osm bodů a v tabulce je jedenáctý. V dalším kole míří do Boletic. Jiříkov klesl na šesté místo, o víkendu hostí Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Na toto derby po mnoha letech dorazila krásná divácká návštěva z obou táborů. V hledišti i na hřišti zvítězili domácí, z čehož máme velikou radost. Utkání na velmi těžkém terénu bylo hlavně o bojovnosti, kdo koho přetlačí. Slabší den si vybrali oba brankáři. Dnes jsme byli šťastnějším mužstvem, hosté nastřelili břevno a měli další vyloženou šanci. Mužstvu musíme poděkovat za příkladnou bojovnost."

Jiříkov
Roman Semerád, vedoucí Spartak Jiříkov: "Derby se hrálo na těžkém terénu. Bylo to vyrovnané a v poklidu hrané utkání. Domácí nakonec byli šťastnější, my jsme neproměnili šance. Rozhodně by tomu více slušela remíza."



Sestavy


SK Šluknov
J. Jirchář [-] - T. Knížek [-] , P. Svoboda [-] , M. Polák [-] , J. Šach [-] , M. Hák [-] , R. Lukáč [-] (47. J. Mládek [-] ) , P. Horák [-] , Z. Kirchner [-] , J. Hajduk [-] (89. D. Zabilka [-] ) , E. Mikula [-]

Jiříkov
M. Stodola [-] - K. Novák [-] , R. Häusler [-] (79. D. Jessl [-] ) , M. Šolc [-] (58. T. Altman [-] ) , J. Bajan [-] , V. Štěpánek [-] (76. O. Homolka [-] ) , D. Šolc [-] , J. Mlejnek [-] (87. K. Herejk [-] ) , M. Kýnl [-] , V. Škvor [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 36. M. Hák - 63. V. Škvor , 64. J. Mlejnek , 73. J. Bajan , 77. O. Homolka .
Hráči zápasu: J. Hajduk .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Materna Jiří - MOLLINGER Lukáš, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.