3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá výkonem nezklamala. Opět ale padla


Branky


0

Hostovice splnily povinnost, na tři body se ale docela nadřely.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice byly v první půli lepší

Do Hostovic dorazila Tisá. Favoritem byl na těžkém terénu domácí tým. Tisé se nedaří, jen jednou mohla slavit tříbodové vítězství, Hostovice naopak bojují v horní polovině tabulky.

 

Tisá ale předvedla velmi dobrý výkon a nebyla daleko od bodového zisku. V prvním poločase byl lepší domácí celek. Skóre se poprvé měnilo ve 14. minutě, kdy se ze střední vzdálenosti levačkou trefil Jan Langer.

 

Za půl hodiny bylo vyrovnáno, z trestného kopu se pěkně trefil David Babača. Do kabin šly ale spokojenější Hostovice. Ve 39. minutě se po standardní situaci vytvořila před Babačou skrumáž. V ní se nejlépe orientoval Cristian Popescu, který stanovil poločasový stav na 2:1.

 

 

Kalina podržel domácí naděje

Po změně stran Tisá hru minimálně vyrovnala a měla šance na vyrovnaní. Hostovice však podržel brankář Kalina. Dlouho byl výsledek otevřený, šest minut před koncem ale šance Tisé na bodový zisk definitivně zhasly.

 

Třetí hostovický gól obstaral Jiří Štolba, který přehodil i brankáře Babaču a dal domácím definitivní klid.

 

Hostovice tak drží třetí místo, jedou na půdu druhého Chuderova. Tisá je stále předposlední, v dalším kole doma přivítá poslední Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Splnili jsme povinnost, ale rozhodně to nebylo lehké. Tisá výkonem překvapila, dlouho to bylo otevřené. Nás ve druhém poločase podržel brankář Kalina, Tisá hodně hrozila z brejků."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Náš výkon se proti utkání s Trmicemi diametrálně zlepšil. V první půli byly lepší Hostovice, po změně stran zase my. Ve druhém poločase jsme tam měli dvě vyložené šance. Je to škoda, na body jsme tady určitě měli."



Sestavy


SK Hostovice
J. Kalina [-] - M. Křesánek [-] (79. M. Kodat [-] ) , T. Mohaupt [-] , J. Dvořák [-] (46. F. Harciník [-] ) - A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , J. Langer [-] , P. Sibal [-] , J. Štolba [-] - L. Slavíček [-] (61. D. Veselý [-] ) , C. Popescu [-] (66. M. Tovara [-] )

TJ Spartak Tisá
M. Babača [-] - J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-] , R. Pešata [-] (82. K. Leufen [-] ) , M. Marek [-] - J. Maška [-] , R. Zíta [-] , D. Zub [-] , J. Beneš [-] , D. Babača [-] - V. Burian [-] -

ŽK: 62. D. Veselý , 75. A. Černohorský - 61. D. Babača , 78. V. Burian .
Hráči zápasu: D. Zub .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubek Tomáš - VACEK Jan, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.