3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov prohrával, ale nakonec Hostovice porazil


Branky


0

Hosté dobře začali, nakonec ale zaslouženě prohráli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Hostovicím

Šlágr kola se hrál v Chuderově. Domácí tým, který je zatím druhý, hostil třetí Hostovice. Oba týmy v tabulce dělily tři body o náboj utkání tak bylo postaráno. Mírným favoritem byl přeci jen domácí Chuderov.

 

Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný, Hostovice šly zaslouženě do vedení. Ve 20. minutě poslal za obranu krásnou kolmici obránce Petr Sibal, Jiří Štolba postupoval sám na brankáře Luana Bakiu a s přehledem dal svou jedenáctou branku v sezóně.

 

Jakoby gól nakopl Chuderov. Ten převzal otěže hry a byl aktivnější. A za devět minut vyrovnal na 1:1. Po rohovém kopu se míč odrazil k jednomu z domácích hráčů. Jeho nepovedenou střelu tečoval šťastně Martin Koubek.

 

Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Rozhodla šance Štorce?

Po změně stran už Hostovice nebyly tak nebezpečné, za vítěznou brankou se tlačili domácí. Do vedení šel Chuderov v 54. minutě, kdy se krásně z trestného kopu trefil Jan Rohlík.

 

Vyrovnat mohl Tomáš Štorc, který uháněl na domácí branku zcela sám. V koncovce ovšem desetibrankový střelec selhal. A za minutu udeřilo na druhé straně. Do zakončení se dostal zkušený Guttmann, který chladnokrevně překonal brankáře Kalinu.

 

Zbytek utkání si domácí pohlídali, získali tři body a na první Benešov ztrácí stále dva body. V dalším kole hraje na půdě posledního Velkého Šenova. Hostovice zůstávají třetí, podzim zakončí doma proti Chlumci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Ve velké zimě jsme dobývali a dobývali. Ale z první velké šance jsme dostali branku, naštěstí se nám do poločasu podařilo srovnat. Ve druhém poločase jsme již byli jasně lepším týmem. Jedinou šanci hostů neproměnil Štorc a my už si zápas pohlídali. Z naší strany můžeme mluvit o zasloužených třech bodech."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Prvních dvacet minut jsme byli lepší týmem a zaslouženě jsme šli do vedení. Pak ale převzal iniciativu Chuderov a šťastně vyrovnal. Ve druhém poločase už byli domácí lepší, my jsme nebyli tak nebezpeční. Chuderov vyhrál zaslouženě. I když je škoda, že Štorc za stavu 1:2 neproměnil svou vyloženou šanci."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , D. Žárský [-] , P. Fousek [-] , M. Rohlík [-] - J. Rohlík [-] , F. Guttmann [-] , M. Protschke [-] , S. Vosyka [-] - T. Krnáč [-] (87. M. Vrbíček [-] ) - M. Koubek [-] (76. J. Jarošík [-] )

SK Hostovice
J. Kalina [-] - M. Křesánek [-] , T. Mohaupt [-] , F. Harciník [-] - D. Veselý [-] , A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , P. Sibal [-] (52. M. Tovara [-] ) , J. Štolba [-] - C. Popescu [-] - L. Slavíček [-]

ŽK: 88. J. Jarošík - 51. P. Sibal , 62. C. Popescu , 81. A. Černohorský .
Hráči zápasu: F. Guttmann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.