Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov je ke konci podzimu k nezastavení


Branky


0

Naopak Boletice prohrály třetí zápas v řadě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodovaly standardní situace

Do Boletic přijel Šluknov. V lepší pohodě je v současnosti Šluknov, který po špatném začátku chytil ve druhé polovině podzim parádní formu. Naopak Boletice prohrály poslední dva zápasy, navíc při skóre 0:10.

 

Lépe začali domácí, do vedení je dostal nejlepší klubový střelec Josef Rohlíček. Jeho střela z 5. minuta nebyla úplně gólová, ale brankář Ticháček jí prostě podcenil. Jenže za dvě minuty bylo vyrovnáno. Boletice zbytečně faulovaly a po následné standardní situaci vyrovnal Pavel Horák.

 

V 16. minutě šli hosté do vedení. Šluknov využil další standardní situaci, do černého se tentokráte trefil Jaroslav Hajduk. Hosté pak byli lepší, Boletice byly v útlumu. Deset minut před koncem poločasu se domácí přeci jen vzchopili a dokázali vyrovnat. Pomohla jim standardní situace, na 2:2 dával kapitán Lukáš Rantfner.

Boleticím opět nevyšel začátek druhé půle

Vstup do druhého poločasu měly lepší Boletice, když si vytvořily dvě pološance. Gól ale domácí nedali, trest přišel na druhé straně. Nejprve zakončil rychlý brejk v 50. minutě Horák, ten samý hráč se za sedm minut opět trefil a završil hattrick.

 

Boletice odpadly a Šluknov kontroval hru. Tři minuty před koncem pak uzavřel na konečných 2:5 Jaroslav Hajduk, který se prosadil střelou z vápna. Hajduk v této sezóně nastřílel už 11 branek.

 

Boletice se v tabulce propadly na 11. místo, v posledním podzimním kole je čeká derby v Děčíně proti Unionu. Šluknov je desátý, o víkendu hostí první Benešov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Neřekl bych, že by byl Šluknov o tolik lepší. Ale klíčové situace řešil daleko lépe, nebezpečný byl hlavně v rychlých přechodech. Bohužel nám nevyšel začátek druhého poločasu. To už je taková naše tradice. Chyběli nám čtyři hráči ze základní sestavy. Teď nás čeká derby proti Unionu, to může být vyhrocené. Ale hlavně to bude hodně těžké."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Jsme moc spokojení se závěrem sézóny, ustálila se sestava, sedlo si to a mužstvo je pět kol bez prohry. V posledních třech zápasech to bylo vždy vítězství v základní hrací době. Zbývá poslední zápas s prvním týmem tabulky z Benešova, kde zveme diváky a prosíme o podporu jako s Jiříkovem. Mužstvu to hodně pomohlo."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - J. Rohlíček [-] (78. M. Jarolím [-] ) , L. Michalec [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] (73. B. Matys [-] ) , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] (75. P. Procházka [-] ) , M. Bernat [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-]

SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - M. Hák [-] , J. Mládek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-] (88. O. Schneider [-] ) , R. Lukáč [-] , T. Knížek [-] (46. Z. Kirchner [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Polák [-] , J. Šach [-] , E. Mikula [-]

ŽK: 33. L. Michalec , 39. M. Bernat , 69. J. Rohlíček - 69. J. Šach .
Hráči zápasu: J. Hajduk , P. Horák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - HRUBÝ Pavel, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.