Trmice byly lepší, tři body má ale Jiříkov


Branky


90. K. Tahal - 28. M. Šolc , 59. R. Häusler
0

Nováček soutěže vydřel vítězství a drží se v horní polovině tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy počítaly ztráty

Fotbalisté Trmic hostili nováčka z Jiříkova, který je vlastně takovou podzimní štikou. Domácí měli před vzájemným duelem o dva body více, než Spartak. Byli tak mírným favoritem.

 

Oba týmy nebyly kompletní, domácí postrádali čtyři hráče, hosté hned pět. Do branky musel opět hráč Michal Stodola. Trmice byly celý první poločas lepším týmem. Více držely míč a měly více šancí. Jenže gól dal Jiříkov, když se po chybě brankáře trefil v 28. minutě Marel Šolc.

 

A jelikož žádná další branka do konce první půle nepadla, vedli hosté 1:0.

Snížení přišlo velmi pozdě

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Jiříkov více bránil a Trmice se tlačily do útoku. Ovšem vyhořely v koncovce. Navíc v 59. minutě dostaly druhou ránu, když se po protiútoku Jiříkova a chybě domácí obrany prosadil Roman Häusler.

 

Trmice se nakonec snížení dočkaly, ale přišlo opravdu velmi pozdě. Jedinou trefu domácích zařídil v 90. minutě Karel Tahal, který se pěkně trefil z trestného kopu. Na vyrovnání už ale domácí neměli čas.

 

Trmice tak podzim zakončily na 22 bodech a v tabulce jsou šestí. Jiříkov má o bod více a je pátý. Navíc o víkendu dohrává utkání v Děčíně s tamním Unionem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Jsem hodně zklamaný, chtěli jsme vyhrát. Naštval mě přístup některých hráčů, kteří se omluví těsně před zápasem. A ještě nemají pádný důvod. To byla pro ostatní rána po pás. Přesto jsme byli lepší a měli více šancí. Soupeř vytěžil z minima maximum. Rozhodně byl k poražení."

Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Paráda, zlaté body. Sportovně musím přiznat, že Trmice byly lepší. My jsme byli šťastnější, rozhodně ne lepší. V brance nás podržel Stodola."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Jelínek [-] (58. J. Vyleťal [-] ) , P. Uhlíř [-] , K. Tahal [-] , J. Hrudka [-] , V. Jaroš [-] (69. S. Puchta [-] ) , M. Petera [-] , D. Nekola [-] , R. Auervek [-] , P. Šalda [-] , J. Chrudimský [-]

Jiříkov
M. Stodola [-] - O. Homolka [-] , D. Jessl [10.0] (89. M. Šikýř [-] ) , R. Häusler [-] (84. J. Turiščev [-] ) , M. Šolc [-] , V. Štěpánek [-] , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , T. Altman [-] (76. P. Svoboda [-] ) , V. Škvor [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 27. P. Šalda , 29. V. Ajm , 63. V. Jaroš - 57. T. Altman , 63. M. Šolc , 68. Z. Starec .
Hráči zápasu: P. Šalda - M. Stodola .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stupka Josef - VACEK Jan, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.