Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal neoslnil, klíčem byl Tomáš Vlasák


Branky


0

Heřmanovský kanonýr měl prsty ve všech čtyřech brankách do sítě Tisé.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Problémy s kádrem

Do Fojtovic, kde hraje domácí zápasy Heřmanov, dorazila Tisá. Předposlední tým tabulky se na podzim výsledkově trápí, bodoval pouze ve dvou zápasech. Navíc má problémy s kádrem, proti Heřmanovu měl v poli třeba skoro šesedátiletého Jana Povejšila, na lavičce byl pouze trenér Ivo Linhart.

 

Na dobře vypadajícím trávníku, který byl ale stejně silně podmáčený, měl Heřmanov převahu. Hned v úvodu zápasu, když běžela 4. minuta, šli domácí do vedení. Vlasák zahrál rohový kop tak přesně, že míč posadil míč Váňovi na hlavu, který našel růžek Babačovy brány - 1:0. Tisá srovnala na 1:1 ve 21. minutě po centru z pravé strany na volného Beneše číhajícího na zadní tyči, který nikým nehlídán pohodlně rozvlnil síť.

 

Po půlhodině hry centroval Vlasák míč do malého vápna, tečovaný míč usměrnil za Babačova záda Mataj - 2:1. Jinak ale Martin Babača byl oporou Tisé, jelikož zlikvidoval několik dalších šancí.

Vlasák to všechno vyřešil

Po změně stran se pokračovalo podle stejného scénáře. Nehrál se nijak oslnivý fotbal, domácí měli mírnou převahu.

 

V 67. minutě hosté chybovali v rozehrávce hosté, střídající Majer přistrčil Vlasákovi, který zvýšil na 3:1. Po šesti minutách z nenápadného útoku hostí po pravé straně zakončoval z ostrého úhlu Beneš na zadní tyč a překvapil Pospíchala 3:2. Tisá tak ještě živila naději na bodový zisk.

 

Definitivní pojištění výsledku ovšem zařídil opět Tomáš Vlasák, když ztracený míč vydoloval Znamínko, vrátil ho zpět na desítku a Vlasák z voleje uzavřel konečný účet na 4:2.

 

Heřmanov nasbíral za podzim 21 bodů a v tabulce je devátý. Tisou čeká dohrávka proti Velkému Šenovu, který má tři body a je za Tisou v tabulce na posledním místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Opět jsme měli problémy s kádrem. Škoda, Heřmanov sice vyhrál zaslouženě, ale jinak byl hratelný. Podržel nás brankář Martin Babača. Teď nás čeká dohrávka s Velkým Šenovem, ve kterém chceme zvítězit."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] - R. Rojko [-] , V. Váňa [-] - M. Sobíšek [-] , R. Wenzel [-] (26. J. Majer [-] ) - T. Vlasák [-] , J. Mataj [-] , P. Havlíček [-] , F. Znamínko [-]

TJ Spartak Tisá
M. Babača [-] - J. Bláha [-] , J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-] , R. Pešata [-] , M. Marek [-] - J. Maška [-] , D. Babača [-] , J. Beneš [-] - V. Burian [-] , L. Bláha [-] -

ŽK: 81. Z. Čapek .
Hráči zápasu: T. Vlasák - J. Beneš , M. Babača .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - PRÁGL Martin, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.