2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Ohníče zaskočil bronzové České Kopisty


Branky


0

Nováčkovský elán byl u domácích znát, hostům to moc neklapalo v obraně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili hodně nabuzeně

Baník Ohníč vyhrál okresní přebor v Teplicích a postoupil do krajské soutěže. Mírným favoritem byli ale hosté. Zkušený tým trenéra Václava Kutzlera v minulé sezóně prakticky bojoval o první místo, nakonec skončil třetí.

 

Oba týmy nebyly kompletní, domácím chyběli tři, hostům dokonce čtyři hráči základní sestavy. Do zápasu vstoupil aktivněji Ohníč, první šance ale hosté přežili. A pak sami udeřili, když se v 11. minutě prosadil po standardní situaci Lukáš Podaný, který prostřelil Kindla pěknou střelou z vápna. Hostům narostla křídla a domácí obránci museli nadvakrát hasit, když vykopávali míč z brankové čáry. Českým Kopistům však dělal problémy dlouhé domácí nákopy za obranu. Po jednom takovém nákopu se dostal za obranu Mravec a ve 20. minutě bylo vyrovnáno. A jelikož už do konce první půle žádná branka nepadla, šlo se za stavu 1:1 do kabin.

Rozhodla standardní situace

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí nebyli herně lepší, ale měli více brankových šancí. A nebezpeční byli hlavně po standardních sitaucích. V 78. minutě rozhodla o výsledku právě standardní situace. Míč propadl až na zadní tyč, kde číhal obránce Horák, který nedal Kubíčkovi žádnou šanci. Kopisty se na odpověď nezmohly a tak trochu překvapivě, i když zaslouženě padly na půdě nažhaveného nováčka.

 

Ohníč v dalším kole hostí doma Unčín, České Kopisty hrají na vlastním hřišti proti Soběchlebům.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Oba týmy předvedly v tom vedru dobrý fyzický výkon. Začali jsme dobře, ale první gól dal soupeř. Pak byl lepší, ale my naštěstí vyrovnali. Celkově jsme byli lepším týmem, asi se projevila dobrá letní příprava."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Domácí byli opravdu hodně nabuzení. Bylo to tam chvilku jako v úlu. V prvním poločase nám dělaly problém dlouhé míče za obranu, po změně stran zase standardní situace. Ohníč nebyl herně lepší, ale měl více šancí. A proto zaslouženě zvítězil."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - F. Čechák [-] (66. M. Skořepa [-] ) , J. Horák [-] , P. Popp [-] , F. Macháček [-] - T. Zoubek [-] , V. Čechák [-] , M. Mašata [-] - D. Čermák [-] , E. Pálka [-] , J. Mravec [-] (89. M. Hruška [-] ) -

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - J. Šumichrast [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , J. Kekule [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] (85. V. Kutzler [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 44. F. Čechák - 23. J. Kekule , 33. M. Burza , 74. T. Plzák , 88. P. Tůma .
Hráči zápasu: J. Horák - L. Podaný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - MENŠÍK Jaroslav, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.