Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budou Bohušovice černým koněm? V prvním kole smázly Unčín


Branky


0

Nováček soutěže kraloval na umělce v Krupce...domácí se vůbec nechytali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli razantní obrat

Fotbalisté Unčína mají za sebou první sezónu v I.B třídě. A nebylo to vůbec špatné, tým, který hraje na umělé trávě v Krupce, skončil ve středu tabulky. Bohušovice jsou podle fotbalové veřejnosti pasovány do černého koně soutěže. A tým, který vede trenér Jan Gaube (vedl například Roudnici), v prvním kole naznačil svoje možnosti.

 

Nejprve ale musely Bohušovice zkousnout domácí vedení. Po chybě jednoho z hostující beků se po 8. minutách prosadil David Sém. Z nováčkem to ale neotřáslo a na rozpálené umělce během půl hodiny nasázel Unčínu čtyři góly. Nejprve vyrovnal dobře hrající útočník Jakub Ortbauer, vítězbou trefu měl na svědomí Luboš Kyzlík. Po půl hodině hry Bohušovice slavily třetí trefu, na svědomí jí měl Tomáš Matějka. Dvě minuty před koncem domácí doslova dorazil Tomáš Matějka, do kabin se tak šlo za stavu 1:4 v neprospěch domácího kolektivu.

Nebylo o co hrát, aktivita upadala

Po změně stran fotbal upadl do průměru. Díky vedru se nikomu moc nechtělo běhat a domácí neměly síly na zvrat. Rozhodčí si tak do kolonky střelců udělal pouze jeden zápis. V 63. minutě uzavřel skóre na konečných 5:1 z pohledu Bohušovic opět Jakub Ortbauer.

 

V dalším kole Bohušovice doma hostí Bezděkov, Unčín jede za dalším nováčkem do Ohníče.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Domácí mě zklamali, čekal jsem od nich více. Takřka po celý zápas jsme dominovali, Unčínu dělaly problémy naše náběhy, ze kterých pak padaly góly. Na umělce a za takového vedra ale fotbal neměl šmrnc. Zůstáváme nohama na zemi, rádi bychom byli do pátého místa."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - Z. Mrázek [-] (46. V. Mikšovský [-] ) , V. Klíma [-] , M. Kašík [-] , M. Novotný [-] , M. Karvai [-] , D. Sém [-] , V. Srp [-] , M. Sém [-] , O. Sršeň [-] , J. Umon [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - P. Koblížek [-] (64. O. Šikner [-] ) , J. Ortbauer [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] (81. M. Becker [-] ) , M. Fiala [-] , L. Kyzlík [-] (75. P. Mrkvica [-] ) , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-]

ŽK: 36. J. Umon , 54. J. Trojan , 86. V. Klíma - 67. Š. Šplíchal .
Hráči zápasu: J. Ortbauer .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - SEJKORA Pavel, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.