2:1
(0:0)
60. P. Hýř
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec slaví první body, doma vyzrál na Litoměřicko


Branky


58. M. Henzl , 72. J. Kolář - 60. P. Hýř
1

Hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě, Lukavec tak vyhrál 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prali s koncovkou

V malé obci mezi Litoměřicemi a Lovosicemi se utkaly dva týmy, které v prvním kole zažily výsledek 2:0. Ale zatímco Lukavec díky špatné koncovce a neproměnené penaltě prohrál v Hrobě, Litoměřicko C doma porazilo nováčka ze Svádova.

 

Domácí vede od nové sezóny trenér Jiří Hönig. Jeho svěřenci byli v prvním poločase lepším týmem. Museli ale přežít obrovskou šanci hostů, která se zrodila v samotném úvodu. Jelikož se střelci Lukavce zatím hledají, šlo se do kabin za stavu 0:0.

O bodech rozhodl Kolář

Po změně stran už konečně začaly padat branky. Jako první se radovali domácí. V 58. minutě zatáhl míč po pravé straně Michal Richtr. Míč se po následné střele odrazil k Michalu Henzlovi, který překonal Slaninu. Henzl ukázal, jak se má správně zabojovat.

 

Za dvě minuty bylo vyrovnáno. Po situaci ve středu hřiště si domácí mysleli, že se bude pískat faul. Píšťalka sudího však zůstala němá. Míč se dostal na velké vápno, kde se s ním umě otočil Petr Hýř a dal na 1:1. Domácí však chtěli tři body, vítězná trefa přišla v 72. minutě. Jakub Kolář, který parádně rozehrával rohové kopy, zatáhl míč po pravé straně. Dostal se až do vápna, kde udělal kličku obránci a podél Slaniny vystřelil Lukavci vítězství.

 

Oba týmy tak mají po druhém kole tři body. V dalším kole jede Lukavec do Rovného, Litoměřicko C doma hostí Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Byli jsme lepší. Tak nějak jsme nevěděli, s jakým týmem soupeř přijede. Je ale pravda, že mě trochu zklamal. My se strašně nadřeme na gól, v první půli se mohlo vést 3:0 a bylo hotovo."




Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , L. Oláh [-] , M. Richtr [-] , J. Mišani [-] (80. L. Kořínek [-] ) , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , S. Hamza [-] (85. C. Udatný [-] ) , J. Šenfeldr [-] (67. V. Manda [-] ) , Š. Orem [-] , M. Henzl [-]

FK Litoměřicko C
T. Slanina [-] - T. Keller [-] , L. Rosenkranc [-] , V. Starý [-] , P. Kolomazník [-] , M. Horváth [-] , J. Horváth [-] , M. Janča [-] , R. Páša [-] , P. Hýř [-] (76. R. Ekrt [-] ) , M. Císař [-]

ŽK: 35. M. Richtr , 89. J. Brožík - 40. V. Starý , 89. M. Císař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Petr - HOLLY Martin, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 22:02
2 Litoměřice potvrdí svou sílu dle me budou letos atakovat prvenství a Lukavec po ukončení farem hodne Stratil na kvalite