Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice si vyšláply i na Bezděkov


Branky


1

Opět řádil Jakub Ortbauer, který nasázel čtyři góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížek si zlomil klíční kost

Ve druhém kole se setkaly dva týmy, které v tom úvodním dosáhly na stejný výsledek. Jak Bohušovice, nováček soutěže, tak Bezděkov shodně zvítězily 5:1.

 

Utkání tak trochu ovlivnil nešťastný okamžik. Po půl hodině hry totiž skončilo utkání pro klíčového útočníka Bezděkova Ondřeje Čížka. Ten si po faulu jednoho z domácích zlomil klíční kost. Následoval transport do litoměřické nemocnice a následovat bude dlouhá pauza. Předpovídá se do konce podzimu.

 

Od té doby hosté vypadli ze hry, hráli ustrašeně a ve 45. minutě jim navíc Ondřej Šikner dal první branku. Za stavu 1:0 se odcházelo do kabin.

Ortbauer a jeho one man show!

Po změně stran už Bohušovice byly lepší a přidávaly další branky. Domácím vycházeli přihrávky na útočníka Jakuba Ortbauera. Ten dal v rozmezí 25 minut čtyři góly a se šesti zásahy vévodí tabulce střelců celé soutěže. Pět minut před koncem obstaral čestný zásah hostů Tomáš Rubeš.

 

Bohušovice jsou tak při skóre 10:2 a stoprocentní bodové bilanci první. V dalším kole cestuje nováček do Černivu, Bezděkov doma hostí taktéž šestibodového nováčka z Ohníče.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice na Ohří: "Bezděkov mě zklamal. Čekal jsem vyrovnanější průběh. Po celý zápas jsme byli lepší a měli více šancí. Zasloužené vítězství."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, funkcionář SK Bezděkov: "Utkání tak trochu ovlivnilo zranění našeho klíčového útočníka. Bude chybět dlouho a my musíme přemýšlet o náhradě. Od té doby to s námi šlo z kopce. Ale tím nechci snižovat domácí. Hráli dobře, vyšla jim taktika nakopávání na Ortbauera."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Šikner [-] , P. Dráb [-] (32. D. Chramosta [-] ) , J. Martínek [-] , T. Matějka [-] , D. Brůža [-] , L. Kyzlík [-] (75. D. Šikner [-] ) , M. Fiala [-] , J. Gaube [-] (77. M. Becker [-] ) , M. Dalešický [-] , J. Ortbauer [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - R. Jirásek [-] (78. J. Řezníček [-] ) , O. Čížek [-] (32. T. Rubeš [-] ) , L. Pištora [-] , F. Hendrich [-] , M. Hlavsa [-] , B. Matoušek [-] , J. Svoboda [-] (65. R. Čihák [-] ) , O. Čaněk [-] , M. Poláček [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 32. T. Matějka - 47. B. Matoušek , 81. F. Hendrich .
Hráči zápasu: J. Martínek , T. Matějka , J. Ortbauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - ŠIFALDA Dominik, JANEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 22:05
1 Jak uvedl kolega z min. tydne Bohušovice budou velkym překvapením v podobe novacka na špici