Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby s dalším debaklem, Kopisty jim nasázely devítku


Branky


1

Hosté potvrdili, že v této sezóně jim bude pořádně horko. Domácí si spravili chuť po porážce v Ohníči.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas? 5:0 a bylo hotovo...

Kdo nevěděl, kde hledat favorita v utkání České Kopisty - Soběchleby, tak mu trochu napovíme. Hosté, kteří před sezónou hodně oslabili, v prvním kole prohráli 0:7 v Rovném. Kopisty se sice vrátily z Ohníče po porážce 1:2 bez bodu, jejich zkušený tým ale doma body moc neztrácí.

 

A o tom, kam se bude ubírat utkání, se rozhodlo prakticky do půl hodiny. Šance byly na obou stranách, ale více jich měli domácí. O drtivou většinu branek se postaralo duo Petr Podaný - Pavel Rážek. Prvně jmenovaný proměnil už v 6. minutě pokutový kop, za dalších šest minut ten samý hráč zvýšil na 2:0. Čistý hattrick svému parťákovi pokazil ve 23. Petr Rážek, Petr Podaný pak přidal svůj třetí gól v 38. minutě.

 

Parádní poločas pro domácí zakončil ve 45. minutě opět Pavel Rážek. Soběchleby měly své šance, ale vše vyřešil brankář František Kubíček.

Tempo zvolnilo...

Po změně stran domácí přeci jen těžko hledali motivaci do dalších minut. Navíc ve 48. minutě překonal Kubíčka Pokorný. Pak ale během osmi minut přidal další dvě trefy Pavel Rážek a Kopisty vedly už 7:1. Druhý a zároveň poslední zásah hostů zaznamenal Štainer.

 

Poslední slovo ale měli domácí. V 77. minutě se trefil František Kutzler, tři minuty před koncem uzavřel na konečných 9:2 Pavel Rážek svým pátým zásahem v sezóně. Rážkovi na drtivou většinu branek nahrál právě Petr Podaný, některé kombinace domácích borců byly ukázkové.

 

České Kopisty si tak spravily chuť po předešlé porážce a v dalším kole jede do Unčína. Soběchleby doma hostí nováčka ze Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Když dáte devět branek tak vlastně není moc co hodnotit. Byl to fotbal, kde kralovaly útoky nad obranou. Klidně to mohlo skončit 13:6. Franta Kubíček chytal dobře, dařilo se Petru Podanému a Pavlovi Rážkovi. Po poločase už byla motivace menší, hostům navíc postupem času docházely síly, jelikož neměli nikoho na střídání."




Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , T. Bergl [-] (46. M. Krejza [-] ) , T. Plzák [-] , M. Burza [-] , L. Podaný [-] , J. Kekule [-] , P. Podaný [-] (61. F. Kutzler [-] ) , P. Hesko [-] , D. Kunert [-] , P. Tůma [-]

TJ Soběchleby
D. Číhal [-] - J. Kudža [-] , V. Poláček [-] , M. Štainer [-] , P. Svoboda [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , R. Možarivskyj [-] , J. Hloušek [-] , J. Soukup [-] , A. Klinger [-]

ŽK: 83. A. Klinger .
Hráči zápasu: P. Podaný , P. Rážek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Biolek Radomír - HUSAR Vladislav, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 22:09
1 Kopisty vyhraji ,, hladce ,,