2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec v Rovném zvládl penalty. Chtěl ale více


Branky


25. Š. Kotrba - 40. S. Hamza , 75. L. Oláh
0

Duel mezi TJ Podřipan Rovné a SK Lukavec dospěl za stavu 2:2 do penaltového rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec byl v první půli lepším celkem

Fotbalisté Rovného nejprve v prvním kole smetly Soběchleby, pak ale narazily ve Svádově. Lukavec prohrál smolně v Hrobě, doma si ale vyšlápl na Litoměřicko C. Favorit se tedy v tomto duelu hledal poměrně těžko.

 

V prvním poločase padly dva góly, oba týmy se o ně podělily. Do vedení šlo domácí Rovné. A trefil se kdo jiný, než Štěpán Kotrba. Lukavec propadl na polovině hřiště, Kotrba dostal rychlou přihrávku mezi stopery a svým šestým zásahem v sezóně překonal Kunerta.

 

Hosté ale byli v první půli lepší a zahodili několik dobrých šancí. Stanislav Hamza dostal za obranu přesnou kolmici a pět minut před poločasem střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

 

 

Rovné přispěchalo s rychlou odpovědí

Po změně stran domácí vyrovnali hru, Lukavec přeci jen nebyl tolik dominantní. Čtvrt hodiny před koncem udeřili hosté po standardní situaci. Jakub Kolář zahrál rohový kop přes celé vápno. Tam si ze své pozice naběhl Ludvík Oláh a překonal Doubravu. Jenže radost hostům dlouho nevydržela. Prakticky z rozehrávky se míč dostal do vápna a Rovné dostalo k dispozici penaltu. Tu proměnil Lukáš Slavík.

 

Za stavu 2:2 se tak šlo do pokutových kopů.

Bod navíc putuje do Lukavce

V penaltovém rozstřelu ukázaly pevnější nervy hosté. Postupně proměnil Richtr, Hamza, Oláh a Engl. Neuspěl pouze Kolář. Avšak domácí se trefili pouze dvakrát, takže bonusový bod získal Lukavec.

 

Ten má v tabulce pět bodů a v dalším kole přivítá Soběchleby. Rovné má body čtyři a zajíždí na půdu prvních Liběšic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Remíza je asi zasloužená. V prvním poločase byl první Lukavec, ve druhém pak zase my. A penalty? To je tradiční loterie, ve které jsme neměli štěstí."

SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Před zápasem bych byl s výsledkem spokojen. Ale po průběhu utkání, ve kterém jsme hlavně v prvním poločase byli lepší, ten třetí bod prostě schází. Neproměnujeme gólové šance, do kterých se dostáváme. A to potom stojí hodně sil.".



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , Š. Kotrba [-] , S. Körmendy [-] (55. T. Boura [-] ) , L. Slavík [-] , M. Hrdlička [-] , T. Cuchý [-] , R. Vilánek [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Koráň [-] , R. Mejzr [-] (78. V. Migra [-] )

SK Lukavec
V. Kunert [-] - M. Richtr [-] , T. Engl [-] , L. Kořínek [-] , V. Manda [-] (21. M. Zajpt [-] ) , L. Oláh [-] , Š. Orem [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 18. T. Cuchý , 37. S. Körmendy , 47. R. Vilánek , 55. R. Mejzr , 70. L. Řezáč - 65. J. Quaiser , 72. J. Kolář .
Hráči zápasu: Š. Kotrba , L. Slavík - Š. Orem , S. Hamza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vydra Jiří - PRŮŠA Dominik, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.