0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedro na umělce zužovalo všechny. Tři body z toho vydolovaly České Kopisty


Branky


0

Hosté byli lepším týmem a zaslouženě porazili Unčín 1:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly nepřišly

Do Krupky, kde na tamní, přeci jen staré umělé trávě, hraje své domácí zápasy Unčín, přijely České Kopisty. Hosté byli mírnějším favoritem. I proto, že Unčín zatím neměl ani bod.

 

Oba týmy hlavně bojovaly s rozpálenou umělkou, která rozhodně fotbalu nepřispěla. Hosté byli aktivnější, ale v prvním poločase dopláceli na špatnou finální fázi. A jelikož se neprosadili ani domácí střelci, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Rozhodl kanonýr Rážek

Jediná trefa, která rozhodla celý duel, padla po hodině hry. Nová posila Českých Kopist, Petr Hesko, poslala ze strany do vápna pěkný centr. Ten si našel Pavel Rážek a střelou z voleje k tyči nedal Trojanovi šanci.

 

Unčín si vypracoval dvě obrovské šance. Jednou trefil břevno, podruhé hosty zachránil brankář František Kubíček. Ale rozhodnout mohly České Kopisty, pojišťovací branku však nepřidaly. Ale nemusely smutnit, vítězství jim Unčín nesebral.

 

Domácí jsou tak stále bez bodů, v dalším kole hrají opět doma s Bezděkovem. České Kopisty na vlastním hřišti přivítají nováčka ze Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Po celý zápas jsme byli lepším celkem, tudíž si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené. Jen škoda, že nepadlo více branek. Ale zapla't pán Bůh za tu jednu jedinou. Je pravda, že hrát v takovém vedru na takové umělce, jaká je v Krupce, je hrozné. I domácí hráči nadávali, na jakém se hrálo povrchu."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - S. Hendrych [-] (46. J. Umon [-] ) , O. Sršeň [-] , M. Sém [-] , D. Sém [-] , M. Novotný [-] , V. Klíma [-] , V. Kratochvíl [-] , A. Jakimov [-] , M. Kašík [-] , M. Pokorný [-] (60. L. Antoš [-] )

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Hesko [-] , M. Krejza [-] , J. Kekule [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 14. V. Kratochvíl , 45. D. Sém , 85. M. Sém .
Hráči zápasu: T. Bergl , M. Krejza .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Rouček Karel - DOLEŽAL Marek, NACHTMANN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.