3:1
(1:0)
88. J. Gaube
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv jako první vyzrál na Bohušovice


Branky


19. J. Štros , 81. V. Udatný , 90. M. Prágl - 88. J. Gaube
0

Nováček soutěže po dvou vysokých vítězstvích poprvé narazil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Štros

Bohušovice vlétly do soutěže v roli nováčka jako uragán. Dvakrát vyhrály 5:1 a po dvou kolech byly na první místě. Naopak Černiv vybojoval pouze bod, doma je rozhodně silnější než venku.

 

V prvním poločase padla jedna branka. Hosté měli z kraje utkání šance, ale domácí obrana v čele s brankářem Chodurou nepovolila. V 19. minutě tak udeřilo na druhé straně. Po centru před branku vznikl v bohušovickém vápně závar. Brankář Šplíchal trochu zaváhal a Štros doklepl míč z malého vápna do sítě - 1:0.

 

Více branek už nepadlo, do kabin si tak domácí nesli jednobrankový náskok.

Góly padaly v samotném závěru

Po změně stran se skóre dlouho nehýbalo. Domácí bojovným výkonem drželi jednobrankový náskok, góly začaly padat až v samotném závěru. V 81. minutě přišel druhý zásah Černivu. Po centru ze strany se do malého vápna probil Václav Udatný a následně prostřelil Šplíchala.

 

Dvě minuty před koncem vykřesal pro Bohušovice malou naději Gaube. Ten se prosadil po centru, kdy si domácí obrana špatně přebrala hráče a drama bylo na světě - 2:1.

 

V poslední minutě ale zpečetil domácí výhru Prágl. Ten dostal zpětnou přihrávku, napálil míč z voleje, který cestou do sítě tečoval jeden z bohušovických obránců.

 

Černiv má tak čtyři body a v dalším kole jede do Ohníče, Bohušovice doma hostí Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokol Černiv: "Vrátili se nám čtyři kluci z dovolené, včetně brankáře. Bylo to hodně o bojovnosti. Kluci se vydali ze všech sil, zaslouží pochvalu."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Slavoj Bohušovice nad Ohří: "Neměli jsme den, hráli jsme špatně. Domácí byli silovější a bojovnější. To nám moc nesedělo. Máme úzký kádr a každá absence je pak znát. Černiv nebyl lepší, ale měl větší vůli zvítězit."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - A. Klug [-] , Z. Bouška [-] (46. M. Šilhan [-] ) , P. Krebs [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] (90. P. Kalivoda [-] ) , J. Štros [-] , P. Vít [-] , P. Vít [-] , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - D. Chramosta [-] (46. O. Koranda [-] ) , J. Mižič [-] , O. Šikner [-] , J. Ortbauer [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] , L. Kyzlík [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-] (77. P. Koblížek [-] )

ŽK: 31. P. Krebs , 38. J. Lubas , 44. A. Klug , 58. P. Vít - 41. J. Martínek , 58. O. Koranda , 60. J. Ortbauer .
Hráči zápasu: V. Udatný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holly Martin - MECL Petr, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.