Liběšice se v Mlékojedech prostřílely do čela


Branky


0

Svěřenci Marka Čermáka porazili třetí tým Litoměřicka 5:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl brankové hody

Na hřiště do Mlékojed, kde svoje domácí zápasy hraje tým FK Litoměřicko C, dorazily Liběšice. Hosté by mohli být černým koněm soutěže. Ale právě v Mlékojedech se jim prostě vůbec nedaří.

 

Prvních 40 minut se neslo v ofenzivním stylu. Po pěti minutách otevřel skóre domácí Petr Kolomazník. Litoměřicku patřil úvod, za osm minut totiž přidal druhou branku Václav Starý. Střelec z minulého kola, liběšický Václav Kozel, sice za tři minuty snížil na 2:1. Ovšem v 21. minutě kapitán Litoměřicka Martin Císař vrátil svým barvám dvoubrankový náskok.

 

Ovšem Liběšice do poločasu dokázaly srovnat krok. V 29. minutě snížil na 3:2 Jakub Hambálek a vyrovnání obstaral osm minut před poločasem opět Václav Kozel. Bláznivý první poločas tak skončil remízou 3:3.

Liběšice využily domácího rozestavení

Domácí po celý zápas praktikovali rozestavení 3-5-2. Toho využil trenér Liběšic Marek Čermák a posunul hrotového hráče Tomáše Mikinu do zálohy. A právě nejlepší klubový kanonýr minulé sezóny zápas rozseknul.

 

Nejprve se trefil v 63. minutě, pátou trefou pak obstaral v 72. minutě.

 

Litoměřicko C tak zůstává na třech bodech, naopak Liběšice s osmi body poskočily na první místo.

 

V dalším kole jede Litoměřicko do Dubí, Liběšice hostí Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Dneska se hrál totální fotbal. Domácí hráli na tři obránce a my jsme toho využili. To, že jsme první neřešíme. Čeká nás řada těžkých soupeřů, včetně nevyzpytatelných nováčků."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.