J. Vlasák 17.
K. Knop 23. (p.)
V. Kozel 28.
A. Vlk 28.
K. Knop 40.
5:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice oplatily soupeři porážku z minulé sezóny


Branky


17. J. Vlasák , 23. K. Knop (p.) , 28. V. Kozel , 28. A. Vlk , 40. K. Knop
0

Domácí tým porazil Rovné 5:0 a nadále kraluje celé soutěži.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za první půli domácí nasázeli pět branek

Na konci minulé sezóny Rovné překvapivě v Liběšicích vyhrálo a na konci ročníku slavilo záchranu. Domácí tak měli o motivaci postaráno, navíc hájili pozici prvního celku tabulky.

 

A první poločas se Liběšicím vyvedl náramně. Do první trefy měli domáco mírnou převahu. Pak zaváhal hostující stoper, který nakopl krtka. Domácí přešli do rychlého brejku, na konci byl Jakub Vlasák, který míč uklidil bezpečně do sítě.

 

Za dalších šest minut kopali domácí penaltu. K té se postavil zkušený Karel Knop, který překonal Doubravu - 2:0. V 28. minutě přišly další dvě domácí branky. Nejprve se prosadil nejlepší domácí střelec Václav Kozel, který dloubákem přehodil nebohého hostujícího brankáře. A vzápětí vystřelil Vlk. Nebyla to žádná pumelice, přesto se dokutálela do branky.

 

Parádní poločas pro domácí, kde svěřenci Marka Čermáka byli hodně efektivní, uzavřel opět Karel Knop. Ten kopal další pokutový kop. Střelu mu sice Doubrava vystihl, ale na dorážku byl krátký.

 

Po prvním dějství tak Liběšice zvítězily 5:0.

Po změně stran se utkání jen dohrávalo

Díky jasnému výsledku z první půle, ta druhá vlastně ztratila smysl. Domácí poslali na hřiště hned tři střídající hráče a zvolnili tempo. Rovné bylo lepším celkem, ale na čestnou branku se nezmohlo.

 

Proti byl i brankář Lukáš Koryťák, který například při trestném kopu jednoho z hostujících fotbalistů, předvedl parádní zákrok.

 

Liběšice tak mají nejlepší útok v soutěži (18 branek) a v čele tabulky mají dvoubrankový náskok. Naopak Rovné má čtyři body a je deváté. V dalším kole jedou Liběšice na půdu posledních Soběchlebech, Rovné doma hostí Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Vítězství je zasloužené, rozhodl samozřejmě první poločas, kde jsme byli hodně efektivní. Po změně stran jsme prostřídali a tempo logicky opadlo. Hosté mohli snížit, ale Koryťák si čisté konto vychytal."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí Podřipan Rovné: "Začátek byl vyrovnaný, ale pak jsme během deseti minut dostali čtyři góly a bylo hotovo. Domácí byli fotbalovější. Po změně stran se to pouze dohrávalo. Byli jsme lepší, ale domácí prostřídali a zvolnili. Jsem rád, že se někdo nenechal vyloučit, nebo se nezranil. Liběšice vyhrály zaslouženě."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - A. Vlk [-] (46. P. Janda [-] ) , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , V. Kozel [-] (46. R. Knop [-] ) , J. Janda [-] , V. Petrus [-] (46. J. Pokorný [-] ) , T. Mikina [-] , K. Knop [-] , J. Vlasák [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] , M. Koráň [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Vilánek [-] (66. V. Migra [-] ) , T. Cuchý [-] (40. ) , T. Boura [-] , L. Slavík [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 13. T. Mikina , 63. J. Nepovím , 66. J. Janda - 35. T. Cuchý , 62. L. Slavík .
Hráči zápasu: L. Koryťák , J. Vlasák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.