Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice si spravily chuť a smetly Hrob


Branky


0

Nováček po výpadku v Černivu nastřílel po třetí v sezóně pět branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vydržel elán patnáct minut

Na velkém hřišti v Bohušovicích se představily dva šestibodové týmy. Domácí nováček soutěže a hosté z Hrobu. Očekával se vyrovnaný duel, mírným favoritem byli domácí, jelikož Hrob na venkovních hřištích prostě není tolik silný.

 

A už po šesti minutách se měnilo skóre, když domácí diváky rozjásal David Brůža. Hrob sehrál dobře prvních patnáct minut, pak ale začal vyklízet pozice. Do konce poločasu Hrob inkasoval ještě dvakrát. A opět to bylo po pěkných kombinačních akcích party trenéra Jana Gaubeho.

 

Tomu zlepšil náladu ve 24. minutě Luboš Kyzlík, který zvýšil na 2:0. A sedm minut před odchodem do kabin přidal třetí domácí zásah Jakub Martínek. Bohušovice tak v poločase vedly na Hrobem 3:0.

Kanonýr Ortbauer zlepšil své statistiky

Po změně stran Bohušovice hlídaly pohodlný náskok a vyrážely k rychlým brejkům. Hrob se si do šancí dostal, ale nedočkal se ani čestné branky. Naopak domácí skórovali ještě dvakrát.

 

A obě branky obstaral nejlepší domácí střelec Jakub Ortbaur. Ten se nejprve trefil v 65. minutě, svůj osmý zásah v sezóně pak na své konto přidal v 78. minutě. Domácí tak potřetí v sezóně nastříleli pět branek a drží se na druhém místě v tabulce.

 

V dalším kole jedou Bohušovice do Mlékojed, kde je čeká Litoměřicko C. To by mohl být i zápas kola. Hrob hraje opět s nováčkem, doma hostí Baník Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Bohušovice n. O.: "Naše vítězství bylo zasloužené. Soupeř hrál patnáct minut, kdy měl sebevědomí. Pak ale přestal a začal bránit. Naše góly padají po kombinačních akcích. Nemáme hlavičkáře, takže hrajeme hlavně po zemi. Hrob mě trochu zklamal. Vstup do soutěže je dobrý, ale už příští kolo nás čeká těžký zápas s Litoměřickem."

TJ Hrob
Zděnek Havlíček, předseda TJ Hrob: "Zasloužené vítězství domácích, hlavně za první poločas. Tam byly Bohušovice lepší. Po změně stran se naše hra zvedla, domácí spoléhali na brejky. Porážku bereme, ale podle mě byla zbytečně vysoká."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Ortbauer [-] , J. Mižič [-] , O. Šikner [-] , M. Fiala [-] , M. Dalešický [-] (70. R. Valenta [-] ) , J. Gaube [-] , L. Kyzlík [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - P. Fencl [-] , M. Rudolf [-] (68. T. Holeček [-] ) , O. Sedláček [-] - P. Šural [-] , D. Jelonek [-] , M. Rudolf [-] - M. Brandl [-] , V. Ferko [-] , P. Pištora [-] , S. Vinš [-] (46. Z. Týma [-] )

ŽK: 31. D. Brůža , 44. J. Mižič - 65. Z. Týma , 75. P. Šural , 83. V. Ferko , 88. P. Pištora .
Hráči zápasu: M. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Provazník Adam - KOLÁTOR Petr, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.