3:1
(1:1)
44. P. Vít
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč doma opět bodoval, gól dal i brankář


Branky


6. T. Zoubek , 55. V. Čechák , 87. O. Kindl (p.) - 44. P. Vít
0

Nováček soutěže vyhrál třetí zápas v sezóně, tentokráte 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali v v poslední minutě poločasu

Fotbalisté Ohníče mají za sebou dobrý vstup do soutěže, ze tří utkání vyhráli dvě. To Černiv v posledním kole zaskočil Bohušovice, které doma přehrál poměrem 3:1.

 

V prvním poločase měl Ohníč více ze hry a po šest minutách se dostal do vedení. Chybu v hostující obraně využil Tomáš Zoubek. Hosté ovšem ještě do poločasu dokázali snížit. Ve 44. míč se odražený míč dostal na velké vápno. Tam se ho ujal Petr Vít a pěknou střelou překonal brankáře Kindla.

 

V poločase se tak šlo do kabin za stavu 1:1.

 

 

Vítězství pečetil brankář Kindl

Druhý poločas začali opět lépe domácí. V 55. minutě opět chybovala obrana hostů, do zakončení se dostal dobře hrající Václav Čechák a prostřelil Netolického.

 

Vítězství domácí, třetí v soutěži, pečetil v 87. brankář Ondřej Kindl. Ten se postavil k penaltě, kterou odpískal hlavní sudí po faulu Netolického na jednoho z domácích hráčů. Kindl pokutový kop proměnil a utkání tak skončilo 3:1 vítězstvím Ohníče.

 

V dalším kole jede Ohníč na půdu nevyzpytatelného Hrobu, Černiv doma hostí Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Myslím si, že jsme byli lepší týmem. Terén byl těžký, hrálo se bojovné utkání. V závěru pak hosté asi neunesli to, že jsme dali branku z penalty. Která podle mě byla jasná."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Neproměnili jsme šance a to byla škoda. Dva góly padly po hrubých chybách naší obrany. Nechci se vymlouvat na sudího, ale jeho výkon nebyl zrovna moc přesvědčivý."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , P. Popp [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] , F. Čechák [-] - M. Mašata [-] (82. M. Lázslo [-] ) , T. Zoubek [-] (53. D. Čermák [-] ) , V. Čechák [-] (73. M. Skořepa [-] ) - D. Císař [-] , J. Mravec [-]

Sokol Černiv
V. Netolický [-] - M. Kalivoda [-] , D. Kalivoda [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , R. Lubas [-] , J. Štros [-] , P. Vít [-] , J. Jopa [-] , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

ŽK: 32. M. Mašata , 34. F. Čechák , 75. J. Horák - 32. J. Lubas , 85. V. Udatný , 85. M. Prágl .
Hráči zápasu: F. Čechák , V. Čechák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Růžička Michal - KURILJAK Ivan, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.