Unčín vybojoval první body, Bezděkov vyhrál penalty


Branky


0

Umělý trávník v Krupce byl svědkem zajímavé přestřely a penaltového rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup hostům moc nepomohl

Do Krupky, na už přeci jen hodně opotřebované umělé trávě, dorazil Bezděkov. Domácí Unčín začal sezónu tragicky, když prohrál první tři zápasy.

 

A dobře nevstoupil ani do tohoto utkání, po čtyřech minutách totiž dostal Bezděkov do vedení Filip Hendrich. Unčín hodně nakopával, míče hledaly středního útočníka. Do poločasu domácí dokázali skóre obrátit. Po dvaceti minutách vyrovnal Michal Novotný, ve 33. minutě se prosadil Ondřej Sršeň a domácí tak šli do kabiny s těsním vedenímv zádech.

 

Bezděkov utkání otočil, ale mohl i prohrát

Po změně stran došlo opět k obratu. Byl to Bezděkov, který se dostal do vedení.

 

V 55. minutě totiž vyrovnal Radek Jirásek a po hodině hry dostal hosty podruhé v zápase do vedení Matěj Hlavsa. Ale Unčín toužil poprvé v sezóně bodovat a stihl vyrovnat. V 77. minutě se prosadil Miroslav Pokorný. V závěru mohli domácí strhnout vítězství na svou stranu, ovšem Bezděkov remízu 3:3 udržel.

 

Šlo se tak na penalty.

Bezděkov byl stoprocentní

V penaltovém rozstřelu kraloval Bezděkov, který proměnil všechny čtyři pokusy. Na pátý už nedošlo, neboť Unčín proměnil jen dva pokusy. Jednu penaltu domácí napálili do břevna, druhou chytil brankář Michal Balcar.

 

Unčín tak má první bod, ovšem jásat nemůže. Hosté mají bodů osm.

 

V dalším kole hostí Bezděkov České Kopisty, Unčín jede na půdu Sokola Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "Byli jsme lepší. Hrací podmínky byly otřesné, ta umělka v Krupce je tragická. Domácí sázeli na nakopávané míče, hráli hodně agresivně, což jim rozhodčí toleroval. Za stavu 3:3 ale měl Unčín šance a my mohli i prohrát. Dva body tedy bereme."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čáka Jindřich - ČERNÝ František, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.