2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč vybojoval v Hrobě dva body


Branky


0

Nováček soutěže tak pokračuje v dobrém startu do sezóny.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prim hrály standardní situace

Před vzájemným duelem měl Ohníč přeci jen lepší postavení v tabulce, než domácí Hrob. Ten je ale na vlastním hřišti hodně silný.

 

Začátek se nesl ve vyrovnaném duchu, do šancí se dostával Ohníč. Pop hlavou těsně minul, Zoubek nastřelil břevno. Pak udeřilo na druhé straně. Domácí kopali dvě standardní sitauce a byly z toho dva góly.

 

Nejprve se v 21. minutě prosadil Pavel Šural, v 35. minutě se pak trefil hrobský kanonýr Petr Pištora. Minutu před koncem poločasu ale Ohníč snížil, kdy se po rohovém kopu prosadil Martin Mašata.

Utkání šlo do penalt

Po změně stran Ohníč přidal a hnal se za vyrovnáním. Toho se dočkal po hodině hry, kdy na 2:2 dával David Císař. Ke konci zápasu mohl rozhodnout Hrob, hosty ale podržel dobře chytající Ondřej Kindl.

 

Když už žádná další branka nepadla, museli o konečném výsledku rozhodnout pokutové kopy.

Dva body vybojoval Ohníč

Penaltový rozstřel zvládl lépe Ohníč. Domácí totiž nedali dvě penalty, oproti jedné ohníčské. Hrobští střelci nejprve napálili tyč, jednu penaltu jim zneškodnil brankář Kindl.

 

V dalším kole hostí nováček z Ohníče tým FK Litoměřicko C, Hrob jede do Krupky, kde ho čeká boj s posledním Unčínem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Hosté začali lépe, nám pomohli dvě standardní situace. Po změně stran nás hosté přimáčkli a zaslouženě vyrovnali. A penalty? To už je loterie."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Zkraje to bylo vyrovnané, nepohlídali jsme dvě standardní sitauce. Ve druhém poločase jsme byli lepší a zaslouženě vyrovnali. Dva body bereme, také nás podržel brankář Kindl."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , Z. Týma [-] , M. Vrábel [-] - M. Rudolf [-] , P. Šural [-] , D. Jelonek [-] - V. Ferko [-] (85. P. Fencl [-] ) , R. Jasukevič [-] , P. Pištora [-] , M. Brandl [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - F. Čechák [-] , J. Horák [-] , F. Macháček [-] , P. Popp [-] , P. Žemba [-] (80. M. Skořepa [-] ) - M. Mašata [-] , T. Zoubek [-] , V. Čechák [-] - J. Mravec [-] , D. Císař [-]

ŽK: 26. O. Sedláček , 60. M. Rudolf , 75. P. Pištora , 76. M. Brandl - 35. P. Žemba , 80. F. Čechák , 82. J. Horák .
Hráči zápasu: P. Pištora - O. Kindl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - HRUBÝ Pavel, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.