Š. Kotrba 15.
Š. Kotrba 64.
J. Ulip 87. (vl.)
3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivou přestřelku zvládlo lépe Dubí


Branky


15. Š. Kotrba , 64. Š. Kotrba , 87. J. Ulip (vl.) - 18. K. Solar , 19. J. Mucha , 49. K. Solar , 78. M. Pehanič
0

Diváci v Rovném viděli sedm branek. A také porážku domácího celku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí držel brankář Doubrava

Rovné do sezóny vlétlo sedmibrankovým vítězstvím nad Soběchleby. Jenže od té doby to je bída a tým se pomalu sesunul do spodních pater tabulky. Ale ani Dubí si rozhodně nemohlo vyskakovat, za tři utkání vybojovalo pouze tři body.

 

V prvním poločase bylo lepším týmem rozhodně Dubí. Jenže po čtvrt hodině udeřilo na druhé straně, když se z ojedinělé domácí akce prosadil nejlepší střelec Rovného Štěpán Kotrba. Dubí ale zaslouženě do poločasu vývoj utkání otočilo. Během dvou minut se trefil Kristián Solar a Jaroslav Mucha.

 

Do kabin si tak Dubí neslo těsný náskok 2:1, to ještě domácí několikrát zachránil dobře chytající brankář Miloslav Doubrava.

Dubí nakonec náskok udrželo

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Po čtyřech minutách využil další chyby v domácí obraně dobře hrající Solar a zvýšil na 3:1. Rovné se zlepšilo a dostávalo se do šancí. Ale kontaktní branka nepřicházela.

 

Naopak přišla v 78. minutě další chyba v obraně a dubský Milan Pehanič zvýšil na 4:2. Tři minuty před koncem pak vykřesal pro domácí naději hostující Jan Ulip, který si dal opravdu luxusní vlastní gól. Tři body ale nakonec putovaly stejně do Dubí, který zvítězilo 4:3.

 

Dubí čeká středeční dohrávka proti Litoměřicku C a víkendový domácí duel proti Soběchlebům. Rovné jede na půdu dobře hrajícího nováčka z Bohušovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "V prvním poločase bylo Dubí jasně lepší, my měli štěstí, když nás podržel brankář Doubrava. Po změně stran se to otočilo. Ale opět jsme doplatili na velké, doslova banální chyby v obraně."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1.FC Dubí: "Začali jsme dobře, ale první gól dali domácí. Postupem času jsme utkání otočili a myslím si, že zaslouženě vyhráli. Klukům musím poděkovat, předvedli dobrý výkon a dobře to odbojovali."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , Š. Kotrba [-] , S. Körmendy [-] , L. Slavík [-] , T. Boura [-] , T. Cuchý [-] , R. Vilánek [-] , J. Kratochvíl [-] (62. [-] ) , L. Ullman [-] , R. Mejzr [-] (55. [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - T. Doubek [-] (72. M. Pehanič [-] ) , K. Solar [-] , M. Karrmann [-] , J. Mucha [-] , J. Pelc [-] , J. Husák [-] , J. Ulip [-] , R. Farkaš [-] (61. Z. Hejduk [-] ) , L. Havlín [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 37. R. Mejzr , 80. L. Řezáč , 89. L. Ullman - 77. Z. Hejduk .
Hráči zápasu: Š. Kotrba - K. Solar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - VÁŇOVÁ Nikola, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.