8:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv doma rozstřílel neškodný Unčín


Branky


8. D. Kalivoda , 30. P. Krebs , 35. M. Prágl , 37. D. Kalivoda (p.) , 43. P. Vít , 73. R. Lubas , 76. J. Jopa , 86. D. Kalivoda - 25. V. Klíma
0

Půl hodiny drželi hosté krok. Pak ale odpadli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí smršť! Třináct minut na čtyři góly

Pro oba týmy to bylo důležité utkání, jelikož na začátku sezóny moc bodů neposbíraly. Lépe na tom přeci jen byli domácí, kteří měly čtyři body, oproti jednomu unčínskému.

 

Prvních třicet minut se hrálo vyrovnaně. Po osmi minutách sice dostal domácí do vedení Daniel Kalivoda, v 25. minutě ale srovnal hostující Vít Klíma. Jenže právě po půl hodině hry přišel černivský gólový uragán. Na 2:1 totiž zvýšil Patrik Krebs a rozjel domácí kolotoč.

 

Za pět minut zvýšil na 3:1 Martin Prágl, ve 37. minutě proměnil pokutový kop Daniel Kalivoda, na poločasových 5:1 pak upravil Pavel Vít.

Unčín se zlepšil, na obrat to však nebylo

Do druhého poločasu se domácí hra zhoršila, dvacet minut měl navrch Unčín. Ale branky se nedočkal. Naopak v posledních sedmnácti minutách ještě třikrát inkasoval.

 

V 73. minutě se prosadil zkušený Roman Lubas, za tři minuty se trefil střídající Jaroslav Jopa. Čtyři minuty před koncem uzavřel na konečných 8:1 Daniel Kalivoda, který tak dosáhl na hattrick.

 

Černiv tak má sedm bodů a poskočil na sedmé místo. Unčín se naopak po debaklu propadl na samé dno tabulky.

 

V dalším kole jede Černiv do Bezděkova, Unčín doma hostí Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Sokol Černiv: "Začátek naší vysoké výhře neodpovídal. Po naší druhé brance už nebylo co řešit. Po změně stran jsme dvacet minut hráli bídu, ale Unčín toho nevyužil. Bylo to zasloužené vítězství."




Sestavy


Sokol Černiv
V. Netolický [-] - P. Vít [-] , J. Lubas [-] , P. Vít [-] (48. J. Jopa [-] ) , J. Štros [-] , R. Lubas [-] , M. Prágl [-] , D. Kalivoda [-] , Z. Bouška [-] , A. Klug [-] , P. Krebs [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - M. Sém [-] , D. Šobek [-] , M. Kašík [-] , M. Karvai [-] , O. Sršeň [-] , M. Pokorný [-] , V. Klíma [-] , M. Novotný [-] , D. Sém [-] (71. V. Kratochvíl [-] ) , J. Řeřicha [-]

ŽK: 41. J. Lubas , 51. M. Prágl - 26. D. Sém , 55. M. Karvai , 84. M. Sém .
Hráči zápasu: D. Kalivoda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hynek Jan - BRETSCHNEIDER Kamil, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.