Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice přetlačily Rovné. To opět chybovalo v obraně


Branky


0

Nováček soutěže zachránil střelec Jakub Ortbauer.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rovné si vybralo klasický výpadek

Na velké hřiště do Bohušovic přijelo Rovné. To se v posledních kolech trápí, hlavně díky chybám v obraně. Naopak Bohušovice, které vede trenér Jan Gaube, mají za sebou povedený začátek soutěže.

 

Prvních 30 minut se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Jenže pak Rovné během dvou minut dvakrát chybovalo v obraně, což nezůstalo bez následků. Skóre otevřel v 31. minutě Jakub Ortbauer, o minutu později se prosadil Milan Dalešický.

 

Hosté vypadli z tempa a konec poločasu dohráli v útlumu. Do kabin si tak Bohušovice přinesly náskok 2:0.

 

Snížení přišlo pozdě

Po změně stran hosté přidali, Bohušovice se spoléhaly na rychlé brejky. Gól naděje pro hosty přišel v 67. minutě, kdy dal Štěpán Kotrba svou devátou brankou v sezóně.

 

Jenže za čtyři minuty kontroloval Ortbauer, který dal pro změnu desátý gól, když proměnil pokutový kop. Čtyři minuty před koncem sice snížil Lukáš Řezáč, ale více už toho Rovné nestihlo.

 

Bohušovice jsou třetí (13 bodů) a v dalším kole jedou na půdu posledních Soběchleb. Rovné je dvanácté, o víkendu doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Je to škoda. Neustále se to opakuje. I tady jsme dostali dva rychlé góly. Pak se těžké vracíme do zápasu. Po změně stran jsme byli lepší, ale Bohušovice si to pohlídaly."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Ortbauer [-] (90. P. Koblížek [-] ) , J. Martínek [-] , T. Matějka [-] , D. Brůža [-] , L. Kyzlík [-] , J. Gaube [-] , M. Dalešický [-] , M. Fiala [-] , O. Šikner [-] , D. Chramosta [-] (77. D. Šikner [-] )

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] , L. Ullman [-] (46. M. Kouba [-] ) , J. Kratochvíl [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , M. Hrdlička [-] (75. M. Šámal [-] ) , L. Slavík [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 51. M. Fiala , 84. D. Brůža - 31. L. Řezáč , 36. T. Cuchý , 37. L. Ullman , 70. M. Hrdlička , 72. J. Kratochvíl , 73. M. Doubrava , 82. M. Šámal , 83. R. Mejzr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - HUSAR Vladislav, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.