0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko se zvedá, v Ohníči kralovalo


Branky


0

Domácí nováček dostal přes prsty, hosté vyhráli jasně 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení kapitán

Do Ohníče přijel poměrně mladý tým FK Litoměřicko C. To nezachytilo začátek soutěže dle vlastních představ. Naopak Ohníč v roli nováčka vlétl do krajské soutěže velmi dobře, po pěti kolech měl jedenáct bodů.

 

Ovšem už poslední zápas s Bohušovicemi ukázal, že se Litoměřicko zvedá. A svou formu potvrdilo i v Ohníči. Od začátku bylo lepší a domácí tým přehrávalo. A v 16. minutě šlo do vedení, když se po chybě domácích trefil ze hry kapitán František Kocman.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch domácích.

Hosté přidali další dvě rány z milosti

Jakoukoliv naději na případný zvrat pro domácí skončila prakticky po hodině hry. Litoměřicko pokračovalo v dobrém výkonu a v 53. minutě se trefil Marek Horvát. A když po další chybě domácích prostřelil brankáře Kindla v 62. minutě Petr Kolomazník, bylo prakticky hotovo.

 

Ohníč neměl svůj den a nezmohl se ani na čestný gólový úspěch. Po třech zápasech tak Baník doma ztratil první body, nutno dodat, že zaslouženě.

 

V dalším kole ho čeká utkání v Rovném, Litoměřicko doma hostí předposlední Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, předčili nás ve všech směrech. My jsme se k ničemu nedostali. Soupeř byl důraznější, bojovnější a hrál s větším nasazením. Všechny branky navíc padly po našich chybách."




Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , P. Popp [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] , F. Čechák [-] - T. Zoubek [-] , V. Čechák [-] (67. M. Skořepa [-] ) - J. Mravec [-] , D. Čermák [-] , D. Císař [-] (62. E. Pálka [-] )

FK Litoměřicko C
T. Slanina [-] - J. Toufar [-] , P. Kolomazník [-] , M. Horváth [-] , J. Horváth [-] , M. Císař [-] , T. Kocman [-] , D. Slabý [-] (70. J. Strnad [-] ) , M. Břeň [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 35. F. Čechák , 76. P. Žemba - 49. T. Kocman , 71. J. Strnad , 73. M. Břeň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubek Tomáš - KOLÁTOR Petr, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.