1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopisty stále tlačí koncovka, dva body si odvezl Lukavec


Branky


0

Domácí z převahy pouze vyrovnali, penalty jim ale nevyšly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec udeřil po pěti minutách

Do Českých Kopist přijel Lukavec. Setkaly se tedy dva týmy, které by měly patřit ke špičce tabulky. Úvod patřil hostům. Po pravé straně zatáhl míč Michal Richtr, zpětnou přihrávkou našel Jana Šenfeldra, který překonal Františka Kubíčka.

 

Prvních dvacet minut hrál Lukavec takový fotbal, jaký by si trenér Jiří Hönig představoval. Postupně se ale České Kopisty dostávaly do hry, vytvořily si hromadu standardních situací. Ale vyrovnání se do poločasu nedočkaly.

 

Největší šanci měl kanonýr Pavel Rážek. Ten se po chybě, jinak dobře chytajícího Jana Brožíka, objevil sám před práznou brankou Lukavce. Střelec ale selhal a branku netrefil. Jak řekl domácí trenér Václav Kutzler, "po takové šanci mě museli vomejvat". Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch Českých Kopist.

 

 

Kopisty nakonec zaslouženě vyrovnaly

Po změně domácí dál tlačili. A opět to bylo po standardních situacích. V 67. minutě zaslouženě vyrovnali. Po jednom z mnoha rohů míč propadl až k volnému Rážkovi, který s pomocí břevna propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

Po vyrovnání se hra přelévala z jedné strany na druhou. Lukavec nastřelil dvakrát břevno, smůlu si vybral Oláh a Blížil. Utkání po 90 minutách skončilo remízou 1:1, šlo se tak do penalt.

Brankář Brožík vychytal druhý bod

První série pokutových kopů zaváhání nepřinesla. Po druhé dokonce České Kopisty vedly 2:1. Pak ale začal úřadovat brankář Lukavce Jan Brožík, který zneškodnil tři penalty v řadě. Druhý bod tak putuje do Lukavce.

 

V dalším kole jedou České Kopisty na půdu Sokola Černiv, Lukavec doma hostí první Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Předvedli jsme bojovný výkon. Nejvíce ale zamrzí fakt, že tenhle zápas se měl vyhrát. Kopali jsme snad dvacet rohových kopů, další hromadu standardních situací. Ale prostě se nám nedaří v koncovce. Co třeba nedal Pavel Rážek.... Snad to prolomíme příští zápas proti Černivu."

SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Začátek byl dobrý, prvních dvacet minut jsme hráli podle našich představ. Domácí ale postupně vyrovnali hru, díky standardním situacím nás dostali pod tlak. Po vyrovnání se hra přelévala, šance byly na obou stranách. Penalty jsou loterie, ale Honza Brožík prokázal své kvality a vychytal nám druhý bod."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , D. Kunert [-] (65. P. Hesko [-] ) , T. Plzák [-] , M. Burza [-] , J. Kekule [-] , M. Krejza [-] (46. T. Bergl [-] ) , P. Podaný [-] , R. Horák [-] , F. Kutzler [-] , P. Tůma [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - C. Udatný [-] (88. D. Blížil [-] ) , L. Kořínek [-] , J. Mišani [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , J. Šenfeldr [-] (63. L. Oláh [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-]

ŽK: 70. J. Brožík .
Hráči zápasu: R. Horák - L. Kořínek , M. Henzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eichler Martin - HOLEC Ladislav, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.