2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč nebyl horší, ale v Rovném stejně prohrál


Branky


0

Nováček z Ohníče podruhé v řadě prohrál, Rovné získalo důležité body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácím pomohl

Fotbalisté Rovného vstoupili do soutěže kanonádou proti Soběchlebům. Jenže od té doby to byla pěkná bída, Podřipan totiž v dalších pěti kolech získal pouze jeden bod. To Ohníč na tom byl daleko lépe, drží se v horní polovině tabulky. Ale naposledy doma dostal lekci od Litoměřicka.

 

Domácí trochu přeskupili obranné řady, vrátil se jim předstoper, zlepšila se organizace hry. A už v 8. minutě šli do vedení. Kratochvíl našel Kotrbu a kanonýr Rovného se nemýlil - 1:0. Po zbytek poločasu měli domácí územní převahu, ovšem Ohníč měl dvě velké šance na vyrovnání.

 

Čermák ale v obrovské šanci nastřelil tyč, ve vyložené příležitosti zklamal i Zoubek. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

Rovné se bálo o výsledek

Domácí si byli vědomi důležitosti utkání. Po změně stran znervózněli, zatáhli se a prakticky se báli o výsledek. Ohníč byl lepší, ale vyrovnat se mu prostě nepodařilo.

 

Klid domácím přinesla 71. minuta, kdy po straně utekl Kratochvíl, poslal centr do vápna a Štěpán Kotrba svou jedenáctou branku v sezóně. Zbytek utkání si Rovné pohlídalo a vybojovalo druhé vítězství v sezóně.

 

Rovné je dvanácté a v dalším kole jede na půdu třináctého Unčína. Ohníč doma hostí poslední Soběchleby a prahne po třech bodech.

 

 



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Byl to vyrovnaný zápas. Odehráli jsme daleko lepší duely, ale tři body jsou pro nás hodně důležité. Kdyby Ohníč vyrovnal na 1:1, mohlo to dopadnout úplně jinak. Po změně stran byl soupeř lepší, my se báli o výsledek. Ale nakonec jsme vítězství udrželi."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Opět jsme inkasovali po našich chybách. Jinak to bylo docela vyrovnané, škoda našich šancí v prvním poločase. Domácí těžili ze svého hřiště, které je velké, jako letiště. Po změně stran jsme to chtěli zklidnit a hrát po zemi. Ale moc se nám to nepodařilo."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] , M. Kouba [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , M. Hrdlička [-] (41. L. Ullman [-] ) , L. Slavík [-] (89. M. Vlčák [-] ) , Š. Kotrba [-] (86. S. Körmendy [-] ) , M. Šámal [-] (74. [-] )

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - F. Čechák [-] , M. Mašata [-] (74. M. Lázslo [-] ) , J. Horák [-] , F. Macháček [-] , P. Popp [-] - T. Zoubek [-] , V. Čechák [-] (56. M. Skořepa [-] ) - D. Císař [-] , J. Mravec [-] , D. Čermák [-]

ŽK: 34. L. Slavík , 56. T. Cuchý , 70. M. Šámal , 82. L. Ullman - 54. F. Čechák , 88. P. Popp .
Hráči zápasu: J. Kratochvíl - T. Zoubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KLIMPL Miroslav, BARTOŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.