0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie pokračuje, Soběchleby hrály zase jen v deseti


Branky


13. J. Ortbauer , 22. M. Dalešický , 56. J. Ortbauer (p.) , 58. J. Gaube , 61. J. Gaube , 86. J. Ortbauer
0

Kanonýr soutěže Jakub Ortbauer nasázel hattrick.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili držet krok

Do Soběchleb, které jsou na posledním místě, dorazily Bohušovice. Nováček soutěže zažívá velmi dobrý start a pohybuje v popředí celé tabulky. Domácí mají svých problémů dost. Složit jedenáct hráčů na zápas je pro ně v poslední době hodně těžký úkol.

 

A to samé je postihlo právě proti svěřencům Jana Gaubeho, Soběchleby totiž nastoupily pouze v deseti hráčích. Bohušovice na začátku utkání držely otěže zápasu ve svých rukou. A daly poměrně dva rychlé góly. Ve 13. minutě se trefil Jakub Ortbauer, ve 22. minutě navíc zvýšil na 2:0 Milan Dalešický.

 

Zdálo se, že bude po zápase. Ale Soběchleby se posledních patnáct minut vzchopily a dostaly se do zajímavých příležitostí. Ovšem poločas stejně skončil dvoubrankovým vedení hostům. I díky pozornému Šplíchalovi v brance.

Soběchlebům došly síly

Po změně stran už si Bohušovice žádné další potíže nepřipustily. A během pěti minut nastřílely tři branky. V 56. minutě se opět trefil Ortbauer, který proměnil pokutový kop. Pak si vzal slovo Jakub Gaube, syn trenéra Jana Gaubeho. Ten se trefil v 58. a 61. minutě.

 

Domácím došly síly a jejich snaha logicky opadla. V 86. minutě pak dokonal hattrick Ortbauer a svým třináctým gólem v sezóně upravil na konečných 6:0.

 

Soběchleby tak se dvěma body zůstávají na poslední místě, Bohušovice poskočily na druhé místo. V dalším kole hrají Soběchleby v Ohníči, Bohušovice hostí Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Bohužel jsem opět nastoupili pouze v deseti lidech. Současná situace je velmi flustrující. Přesto jsme dali do utkání všechno a nezabalili to. Doufám, že se naše situace rychle zlepší a začneme dělat body. Rozhodně se nevzdáváme."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Utkání nemělo potřebnou kvalitu. Soupeř byl v deseti, hřiště bylo tragické, navíc se mi zdálo, že domácím pomáhali rozhodčí. Za stavu 5:0 se utkání jen dohrávalo, mělo to charakter tréninku. My jsme v závěru také dohrávali v deseti lidech. Hlavní jsou tři body a to, že snad nikdo vážně nezranil."



Sestavy


TJ Soběchleby
E. Vrzák [-] - B. Liner [-] , V. Havlík [-] , J. Kudža [-] , T. Urban [-] , R. Možarivskyj [-] , L. Mráz [-] , M. Hendrych [-] , J. Řehák [-] , J. Soukup [-] , P. Potměšil [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Ortbauer [-] , D. Chramosta [-] , P. Koblížek [-] , M. Fiala [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] , L. Kyzlík [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 1. P. Koblížek , 32. J. Martínek , 71. J. Ortbauer .
Hráči zápasu: T. Matějka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.