3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko splnilo foli favorita a v tabulce stoupá


Branky


3. M. Pokorný (vl.) , 20. M. Horváth , 67. M. Císař - 19. M. Pokorný
0

Naopak Unčín po další porážce zůstává předposlední.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za dvacet minut

Tým FK Litoměřicko C se po ospalejším úvodu sezóny začíná zvedat. V utkání proti Unčínu byl navíc favoritem. Hosté se trápí a se 4 body se krčí na předposledním místě tabulky.

 

Vstup do utkání vyšel lépe domácím fotbalistům. Ve 3. minutě rozehráli roh nakrátko. Do vápna přiletěl centr, který si do sítě nešťastně strazil unčínský Miroslav Pokorný. Hosté se pak dočkali vyrovnání, když v 19. minutě dal Pokorný zapomenout na vlastní branku a dal na 1:1.

 

Jenže za další minutu už Litoměřicko zase vedlo. Po akci ze strany přiletěl do vápna centr a Marek Horváth dal na 2:1. Domácí byli lepší a měli další šance, ale do poločasu se už skóre nezměnilo.

Pojistku přidal Martin Círař

I po změně stran drželo taktovku zápasu Litoměřicko. Třetí pojistku přidal v 67. Martin Císař. A byla to obdobná akce, jako při prvních dvou gólech. Akce ze strany, centr do vápna a gól.

 

Po zbytek zápasu už si domácí náskok pohlídali, vyhráli 3:1 a poskočili na páté místo v tabulce. Naopak Unčín zůstává předposlední.

 

V dalším kole jede Litoměřicko do Bezděkov, Unčín hostí Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Roman Ekrt, trenér FK Litoměřicko C: "Zasloužené vítězství. Byli jsme lepší, dopředu silnější, dominovali jsme celý zápas. Byly tam i další šance, s výsledkem a hrou panuje spokojenost."




Sestavy


FK Litoměřicko C
R. Ekrt [-] - P. Kolomazník [-] , M. Novák [-] , D. Pekař [-] , J. Bergmann [-] , M. Vlašič [-] (70. L. Rosenkranc [-] ) , M. Břeň [-] (46. A. Rondoš [-] ) , M. Císař [-] , J. Horváth [-] , T. Hruška [-] (80. M. Hruška [-] ) , M. Horváth [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - D. Sém [-] (72. V. Kratochvíl [-] ) , O. Sršeň [-] (46. V. Klíma [-] ) , M. Pajer [-] , R. Černý [-] , M. Sém [-] , J. Řeřicha [-] , M. Karvai [-] , M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] (78. J. Umon [-] ) , V. Srp [-]

ŽK: 24. M. Břeň , 63. M. Novák - 15. M. Sém , 28. R. Černý , 60. M. Pokorný , 69. V. Klíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Petr - MECL Marcel, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.