4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice po pauze zlomily Svádov a jsou první!


Branky


0

Nováček soutěže už nastřílel 31 branek a poskočil do čela soutěže.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urbánek svými zákroky držel Svádov

V Bohušovicích se střetly dva týmy, které jsou v soutěži nováčkem. Favoritem byl domácí Slavoj, který od začátku soutěže atakuje čelo tabulky. Hosté ze Svádova soutěž nerozehráli špatně, ovšem v posledních čtyřech zápasech moc bodů neposbírali. Navíc v posledních třech duelech inkasovali svěřenci Tomáše Friedla 14 branek.

 

První poločas branku nepřinesl. Svádov dokázal s domácími držet kroky, šance byly na obou stranách. Aktivnější v tomto směru byly přeci jen Bohušovice, ale mladý svádovský brankář Vít Urbánek (ročník 1998) odváděl velmi dobrou práci.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Svádov ukázal, že druhé poločasy mu prostě nejdou

Hosté ovšem do druhého poločasu nastoupili v jiném rozpoložení a navázali na nevydařené druhé poločasy z předchozích zápasů. Bohušovice byly jasně lepší a v 59. minutě se dostaly do vedení, když se prosadil nejlepší střelec Slavoje Jakub Ortbauer.

 

Od té doby Svádov vyklidil pozice, hřiště patřilo Bohušovicím. V 63. minutě se trefil z malého vápna prakticky do prázdné branky David Brůža. Další dva góly pak domácí vměstnali do jedné minuty. V 80. minutě se trefil opět Brůža, o minutu později uzavřel skóre Ortbauer, který tak oslavil svůj patnáctý gól v sezóně! Obě branky padly opět z bezprostřední blízkosti.

 

Svádov nebyl pro domácí ve druhém poločase soupeřem, od většího přídělu ho zachránil mladý Urbánek.

 

Bohušovice tak mají 19 bodů, využily ztráty Liběšic a jsou na první místě. Svádov se naopak propadl na 11. místo. Bohušovice v dalším kole cestují do Lukavce, Svádov hostí Baník Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice na Ohří: "Svádov mě v prvním poločase překvapil. Hrál běhavý fotbal a my to měli hodně těžké. Po změně stran ale hosté odpadli. Dlouho je držel Urbánek, ovšem po první brance nebylo co řešit. Jsme první, ale další tři zápasy budou nesmírně těžké."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Jakobychom kopírovali dva poslední zápasy. První poločas to bylo dobré, měli jsme tam i nějaké šance. Pak si něco řekneme v kabině, ale druhé poločasy jsou katastrofální. Jakoby hráči ztratili koncentraci a také odpadali fyzicky... Nebyli jsme kompletní, v Bohušovicích jsme neměli co ztratit. Další zápasy jsou pro nás důležitější."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Ortbauer [-] , J. Martínek [-] , T. Matějka [-] , D. Brůža [-] , O. Šikner [-] (63. D. Chramosta [-] ) , J. Gaube [-] , M. Dalešický [-] (81. D. Šikner [-] ) , M. Fiala [-] , P. Koblížek [-] (53. P. Mrkvica [-] ) , D. Matuška [-]

TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - P. Kraus [-] , A. Hovhannisjan [-] (68. P. Peterka [-] ) , M. Varga [-] , P. Blaško [-] , V. Jackel [-] , R. Vošahlík [-] , J. Havel [-] , V. Vodehnal [-] , L. Pittner [-] , P. Polák [-]

ŽK: 32. P. Koblížek , 69. J. Martínek , 73. T. Matějka , 76. M. Fiala - 59. V. Jackel , 88. P. Peterka .
Hráči zápasu: D. Matuška - V. Urbánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KRUTINA Radek, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.