2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza, shodly se obě strany


Branky


0

V Bezděkově byla k vidění docela pěkná fotbalová podívaná.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl čtyři branky

Do Bezděkova dorazil tým FK Litoměřicko C. Domácí zažívají parádní vstup do sezóny a jsou v boji o první tři místa. Hosté se po ospalejším úvodu zvedají a už se propracovali do horní poloviny tabulky.

 

Celé utkání nabídlo vyrovnanou hru. Skóre se měnilo už v 8. minutě. To se k přímému kopu postavil Tomáš Písař a krásnou střelou před zeď nedal Balcarovi šanci - 0:1. Za deset minut bylo ale srovnáno, Bezděkov podnikl rychlý útok, který gólově zakončil Matěj Hlavsa.

 

Radot domácím dlouho nevydržela. Ve 22. minutě nakopl Marek Horváth míč s pořádné dálky. Gólman Balcar vyběhl před vápno, míč však vůbec netrefil a ten se dokutálel do branky. Do kabin se ale přeci jen šlo za remízového stavu. Domácí se opět dostali do rychlého kontru a opět ho úspěšně zakončil dobře hrající Matěj Hlavsa.

 

Skóre v poločase? Bezděkov 2, Litoměřicko C 2.

Vyhrát mohl ten, i ten

Po změně stran byla opět k vidění vyrovnaná kopaná. Oba týmy si vytvořily šance a mohly strhnout vítězství na svou stranu. Ovšem brankáři už žádnou gólovou pohromu nepřipustili, za stavu 2:2 se tak šlo do pokutových kopů.

Litoměřicko bylo stoprocentní

V penaltovém rozstřelu kralovali hosté, kteří proměnili všechny čtyři penalty. Na pátou už nedošlo, protože dva domácí pokusy vychytal brankář Slanina. Nutno uznat že mu to exekutoři usnadnili, neboť jejich střely z penaltové značky byly hodně laxní.

 

Litoměřicko C se tak prokousalo na páté místo, v dalším kole doma hostí Sokol Černiv. To Bezděkov je čtvrtý, o víkendu hraje v Rovném.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, SK Bezděkov: "Pro diváky to musel být pěkný fotbal. Od začátku to mělo náboj. Hosté přijeli s kvalitním týmem a byli fotbalovější. My zase více bojovali. Nakonec mohli vyhrát oba. Remíza je zasloužené. A zasloužené je taky to, že Litoměřicko si odvezlo druhý bod."

FK Litoměřicko C
Roman Ekrt, trenér FK Litoměřicko C: "Průběh zápasu byl vyrovnaný, takže remíza nakonec odpovídá. Za dva body jsme rádi, Bezděkov ukázal, že má dobré mužstvo."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - T. Flodr [-] , R. Jirásek [-] (33. M. Strýhal [-] ) , J. Svoboda [-] (75. O. Čaněk [-] ) , L. Pištora [-] , F. Hendrich [-] (89. T. Rubeš [-] ) , M. Hlavsa [-] (65. P. Čermák [-] ) , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] , M. Poláček [-] , J. Řezníček [-]

FK Litoměřicko C
T. Slanina [-] - M. Břeň [-] (64. F. Frank [-] ) , T. Písař [-] (61. R. Trekoval [-] ) , M. Císař [-] , M. Horváth [-] , J. Horváth [-] (64. J. Toufar [-] ) , J. Bergmann [-] , P. Kolomazník [-] , T. Hruška [-] , M. Novák [-] , O. Dufek [-]

ŽK: 51. B. Matoušek - 35. T. Hruška , 53. J. Bergmann , 60. O. Dufek , 62. J. Horváth .
Hráči zápasu: M. Hlavsa , J. Řezníček - T. Písař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holly Martin - MECL Petr, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.