České Kopisty sesadily Liběšice z čela tabulky


Branky


58. P. Rážek , 90. P. Rážek - 28. K. Knop (p.)
0

Dvěma góly se o to postaral domácí kanonýr Pavel Rážek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté pálili jednu šanci za druhou

Do Českých Kopistech, které nezažívají žádné parádní období přijel první tým tabulky - SK Liběšice. Domácí trenér Václav Kutzler měl co dělat, aby poskládal základní jedenáctku. Na lavičce náhradníků tak zbyl právě samotný domácí kouč.

 

V prvním poločase byly Liběšice lepším celkem. Jenže v koncovce jim nebylo přáno. Celkem čtyřikrát upalovali hostující hráči sami na brankáře Kubíčka. Ovšem bez úspěchu. Přesto si do poločasu přinesli hosté zasloužené vedení. V 27. minutě fauloval ve vápně brankář František Kubíček jednoho z liběšických hráčů. Následovala žlutá karta a penalta, kterou Karel Knop proměnil.

 

Do konce poločasu se stav nezměnil, České Kopisty tak prohrávaly 0:1.

Změna taktiky přinesla ovoce

Po změně stran domácí změnili taktiku a postupně vyrovnali hru. Při vyrovnávací brance měli štěstí, neboť brankář Pokorný neudržel centr a domácí kanonýr Pavel Rážek se štěstím vyrovnal na 1:1.

 

Nadále se pokračovalo ve vyrovnaném fotbale, domácí příkladně bojovali. A sladké odměny se dočkali v 89. minutě. Míč si našel Pavel Rážek, ze třiceti metrů ho napáli na bránu a kulatý nesmysl skončil v Pokorného síti. Liběšice už neměly čas na odpověď a nakonec tak padly 1:2.

 

České Kopisty tak naplno bodovaly po čtyřech zápasech a poskočily na deváté místo. Liběšice naopak spadly na druhou příčku. V dalším kole jedou Kopisty do Hrobu, Liběšice hostí rozjeté Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Hodně šťastné, ale důležité vítězství. Liběšice byly v prvním poločase lepší a kdyby proměnily šance, mohlo být po zápase. Po změně stran jsme to trochu zjednodušili a začali nakopávat dlouhé míče. Nakonec to vyšlo. Všem klukům patří obrovský dík za velkou bojovnost. Poděkování patří také divákům, kteří nás ve druhém poločase hnali do útoku. Liběšice ale předvedly svou kvalitu a jsou pro mě postupovým kandidátem číslo jedna."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Asi už jsme potřebovali dostat facku. Je pravda, že nás potopila koncovka. V ní si hráči vedli laxně a bohorovně. Navíc jsme dostali dva hloupé góly. České Kopisty nám nesedí, moc se nám proti nim nedaří. Ono nakonec nebude na škodu, že chvilku nebudeme první."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.