Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob přišel o domácí neporazitelnost. Velmi krutě


Branky


0

České Kopisty byly v koncovce velmi efektivní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrob nastřelil třikrát brankovou konstrukci

Do Hrobu přijely České Kopisty. Oba týmy měly před sezónou asi vyšší ambice, než je jejich aktuální postavení v tabulce. Hrob měl deset bodů, České Kopisty dvanáct. Domácí ale byli mírným favoritem, jelikož doma ještě v této sezóně neprohráli.

 

A utkání začalo zhurta. Už ve 2. minutě došlo k nedorozumění domácího brankáře s obranou, kterého využil David Kunert a dostal hosty do vedení. Jenže za další dvě minuty bylo vyrovnáno. Po rohovém kopu se prosadil domácí kanonýr Petr Pištora, který tak vstřelil svou desátou branku v sezóně.

 

Posléze byl aktivnější Hrob, který si vytvořil několik šancí. Hosté měli hodně štěstí, hned třikrát zachránila brankáře Františka Kubíčka branková konstrukce. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1, což bylo daleko přívětivější pro České Kopisty.

Vše rozsekl šmudla gól

Po změně stran se hra přeci jen vyrovnala. Postupem času bylo jasné, že kdo dá gól, zvítězí. Ten rozhodující přinesla 66. minuta. Petr Hesko vyslal na domácího brankáře Roberta Macha poměrně nepovedenou střelu. Ovšem šmudla z jeho kopačky nakonec zapadla k tyčce, Mach vůbec nezareagoval.

 

Hrob tak musel vrhnout všechny síly do útoku. Jeho odvahu ale Kopisty nemilosrdně trestaly. V 70. minutě využil první brejk Petr Tůma, ten samý hráč prakticky rozhodl v 76. minutě. Kalich hořkosti si domácí vypili do dna v 83. minutě, kdy dal na konečných 1:5 kanonýr Pavel Rážek. I pro něj to bylo desátá branka v sezóně.

 

České Kopisty vyhrály podruhé v řadě a v tabulce se posunuly na šesté místo. Naopak Hrob klesl na jedenácté místo. V dalším kole hostí České Kopisty Dubí, Hrob doma hostí v poslední době dobře hrající Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Pro nás je to velmi krutá porážka. V prvním poločase jsme byli lepší, měli šance, hosty zachránila několikrát tyč. Kdybychom dali branku na 2:1, bylo by to jiné. Ale naopak jsme dostali takový nešťastný gól. Pak se to všechno sesypalo a výsledek je takový, jaký je."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Výsledek asi neodpovídá průběhu hry. Bylo to o tom, kdo dá ten druhý gól. Byli jsme to my a pak nám to tam napadalo. Hrob byl v prvním poločase lepší, měli jsme i štěstí. Ale tři body bereme, v Hrobě se nevyhrává."



Sestavy


TJ Hrob
R. Mach [-] - O. Sedláček [-] , M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - M. Kozák [-] , P. Šural [-] , P. Fencl [-] , D. Jelonek [-] - P. Pištora [-] (89. J. Hájek [-] ) , M. Brandl [-] (88. M. Rudolf [-] )

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , D. Kunert [-] , P. Hesko [-] , J. Šumichrast [-] , J. Kekule [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] (46. M. Krejza [-] ) , T. Bergl [-]

ŽK: 66. R. Mach , 88. M. Brandl , 88. P. Pištora , 88. P. Šural , 88. V. Tichý - 25. J. Šumichrast , 64. P. Tůma .
Hráči zápasu: P. Tůma , P. Hesko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.