0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné derby musely rozseknout penalty


Branky


0

Nakonec si dva body odvezl Bezděkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy jsou na mapě vedle sebe

Na hřišti Podřipanu Rovné dorazil Bezděkov. Oba celky na mapě dělí sotva čtyři kilometry, prostě klasické derby. V lepší pohodě jsou hosté, kteří hrají od začátku sezóny v horní polovině tabulky. Naopak Rovné je opět namočené v bojích o záchranu.

 

První poločas nenabídl žádnou úžasnou podívanou. Hrál se spíše bojovný fotbal, ve středu hřiště s minimem šancí. A tak nebylo divu, že se do šaten šlo za stavu 0:0.

Bezděkovu docházely síly

I po změně stran to byla vyrovnaná bitva, které kralovaly obrany v čele s oběma brankáři. Posledních patnáct minut ale patřilo domácím. Bezděkov fyzicky uvadal a dostal se pod menší tlak. Obrovskou šanci rozhodnout měl kanonýr Štěpán Kotrba. Útočník, který nasázel dvanáct branek, ale v samostatném nájezdu selhal.

 

O penaltu si pak říkal zkušený Vilánek, ale píšťalka zůstala němá. Bezděkov ustál další domácí pokusy, za stavu 0:0 se šlo do penalt.

Domácí to nezvládli

Hned první penaltu domácí zahodili, Bezděkov podržel brankář Balcar. A když pak jeden z domácích hráčů branku netrefil, radoval se Bezděkov z výhry 4:2 a dvou bodů. Nutno dodat, že hosté byli v penaltové bitvě stoprocentní.

 

Bezděkov je tak pátý, v dalším kole hostí Soběchleby. Rovné je dvanácté, o víkendu hraje v Černivu.



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Absolutně vyrovnané utkání. Nám patřil závěr, kdy hostům došla šťáva. Ale Kotrba obrovskou šanci nedal. Penalty nám nejdou, podle mě jsme ztratili. V pokutových kopech nevidím logiku, rád bych, kdyby se zrušily."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, funkcionář SK Bezděkov: "Typické derby - bojovné, nepříliš pohledné. A vyrovnané. Jen na konci nám poprvé v sezóně došly síly, ale naštěstí domácí nerozhodli. Přesto si myslím, že dva body nám sluší více."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , L. Slavík [-] , Š. Kotrba [-] (83. M. Vlčák [-] ) , S. Körmendy [-] , L. Ullman [-] (32. R. Vilánek [-] ) , T. Cuchý [-] , M. Kouba [-] (66. M. Koráň [-] ) , J. Kratochvíl [-] (74. M. Hrdlička [-] ) , T. Boura [-] , R. Mejzr [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - T. Flodr [-] , R. Jirásek [-] (82. P. Čermák [-] ) , L. Pištora [-] , F. Hendrich [-] (58. M. Hlavsa [-] ) , M. Strýhal [-] , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 29. R. Mejzr , 60. L. Řezáč , 61. T. Cuchý , 79. L. Slavík - 49. F. Hendrich .
Hráči zápasu: B. Matoušek , J. Hlavsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.