Láska zařídil Soběchlebům výhru v derby!


Branky


0

Domácí tak v sezóně vybojovali vůbec první vítězství za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Poslední Soběchleby přivítaly předposlední Unčín. O důležitosti utkání, hlavně pro domácí celek, se tak nemusíme zmiňovat. Navíc se jednalo o derby dvou týmu, které od sebe na mapě nejsou daleko.

 

Za nevlídného počasí se hrálo na velmi špatném terénu. Domácí začali lépe, vytvořili si územní převahu a zatlačili Unčín. Ale ze své aktivity nic nevytěžili. Postupně se hra vyrovnala a po půl hodině hry šel dokonce Unčín do vedení. Postaral se o to Miroslav Sém, který se prosadil po standardní situaci.

 

Soběchleby přispěchaly rychle s gólovou odpovědí. Za dvě minuty totiž Hendrych našel svým centrem Poláčka, který vyrovnal na 1:1. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Domácí dohrávali o deseti. Přesto rozhodli

Brzy po přestávce mohly jít Soběchleby do vedení. Ruslan Možarivskyj uháněl sám na brankáře Trojana, trefil však tyč. Velká komplikace pro Soběchleby přišla ve chvíli, kdy musel pro zranění odstoupit Poláček. Domácí tak museli zbytek utkání dohrávat o deseti.

 

Unčín byl rázem lepším týmem a vedoucí gól hostí videl ve vzduchu. Domácí však držel nad vodou dobře chytající Eduard Vrzák, Unčín dokonce několikrát nastřelil brankovou konstrukci.

 

Rozhodnutí tak padlo v 90. minutě. Hostující obraně utekl Jiří Kudža, naservíroval míč Lukáši Láskovi, který doklepl míč do prázdné branky.

 

Soběchleby tak vybojovaly první vítězství za tři body a jejich ztráta na předposlední Unčín se smrskla na dva body.

 

V dalším kole jedou Soběchleby na půdu pátého Bezděkova, Unčín hostí devátý Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Jsem strašně šťastný, že jsme derby vyhráli. Bylo to ale hodně vydřené. Soupeř hrál čtyřicet minut s převahou jednoho hráče v poli. Ale celý tým ukázal skvělou morálkou. Odměnou nám byly tři body."




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Josef - ROUČEK Karel, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.