1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice dál září, Lukavec se naopak stále trápí


Branky


65. J. Zabák - 36. J. Martínek , 77. J. Ortbauer (p.)
0

Nováček si přivezl tři body a nadále kraluje celé soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení přišlo po standardní sitauci

Do Lukavce dorazily Bohušovice nad Ohří. Před sezónou by asi byl před vzájemným duelem favoritem domácí celek, ovšem sezónu mají daleko lépe rozjetou právě hosté. Oba celky například v tabulce dělilo osm bodů.

 

Prvních deset minut bylo vyrovnaných, poté byly přeci jen aktivnější Bohušovice. První trefa přišla ve 36. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil dobře hrající stoper Bohušovic Jakub Martínek. Těsný náskok si hosté udrželi až do poločasové přestávky.

Zápas se nám trochu vyhrotil

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, zápas byl ale důraznější. Domácí v 65. minutě vyrovnali. Bohušovice přitom zahrávaly rohový kop, Lukavec ho odvrátil, dostal se do přečíslení, které gólově zakončil zkušený Josef Zábak.

 

Jenže za další minuty musel pod sprchy domácí Michal Henzl, který dostal za domnělou kritiku sudího rovnou červenou kartu, sudí navíc odpískal proti Lukavci pokutový kop. Domácí se hodně zlobili, neboť podle nich se neměla kopat penalta ani náhodou. Podivné bylo, že červená následovala prakticky vzápětí, Michal Henzl se tudí ke kritice prakticky nedostal. To přišlo na řadu až po vyloučení.

 

Míč si postavil Jakub Ortbauer a šestnáctým gólem v sezóně dostal svůj tým do vedení.

 

Ten samý hráč pak mohl přidat sedmnáctý gól, ovšem z další penalty napálil míč pouze do břevna.

 

Bohušovice tak udržely vedení v soutěži a jednobodový náskok před Liběšicemi. Naopak Lukavec se propadl na desáté místo a pomalu se musí v tabulce ohlížet za svá záda.

 

V dalším kole hrají Bohušovice šlágr, doma přivítají druhé Liběšice. Lukavec pro změnu zamíří do Ohníče, který je zatím sedmý.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Opět prohra o gól. V derby, které přineslo bojovný fotbal, byl soupeř dobře připraven. Ke třem bodům mu gratuluji. My jsme měli šanci na vyrovnání, ale nepadá nám to tam. Je jen smutné, že takový zápas hrubě ovlivní hlavní rozhodčí a ještě nepíše pravdu do zápisu o utkání. To ale nesnižuje kvalitu hráčů Bohušovic .

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Byli jsme lepší a zaslouženě vyhráli. Čekal jsem, že Lukavec bude více aktivnější, ale spíše byl zalezlý a spoléhal na brejky. Gól jsme mu defacto darovali. V závěru to bylo vyhrocené, někteří domácí hráči asi neunesli vývoj utkání."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Richtr [-] , T. Engl [-] , J. Quaiser [-] , S. Hamza [-] , J. Šenfeldr [-] , J. Zabák [-] , M. Zajpt [-] , R. Štěpán [-] , M. Henzl [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Ortbauer [-] , D. Matuška [-] , L. Kyzlík [-] , M. Fiala [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] , O. Šikner [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 13. M. Henzl , 34. M. Zajpt , 38. J. Zabák , 63. L. Kořínek , 72. S. Hamza , 75. J. Brožík - 30. J. Ortbauer , 49. D. Brůža , 79. J. Gaube . ČK: 66. M. Henzl .
Hráči zápasu: J. Kolář - J. Martínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Provazník Adam - KOLÁTOR Petr, ŠÍREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.