Černiv nebyl horší, přesto odjel s prázdnou


Branky


1

Litoměřicko C bylo efektivnější a prokousalo se na třetí místo!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli více šancí

Na hřiště v Mlékojedech se střetl domácí FK Litoměřicko a hosté ze Sokola Černiv. Favoritem byl mladý celek domácích, který neprohrál posledních pět zápasů. Ovšem ani Černiv nehraje na podzim špatně a před vzájemný duelem ztrácel na domácí pouhý bod.

 

Na těžkém terénu začali lépe domácí, měli také první šanci, ale brankou neskončila. Hosté byli pilnější, dostali se do tří velmi slibných šancí, ale jejich střelci prostě neměli den. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Srazil je vlastně vlastní gól

Na začátku druhého poločasu mohli udeřit opět hosté, ale pohrdli další šancí. A později za to pykali. Udeřilo totiž na druhé straně, když do vápna Černivu přiletěl ostrý centr, který gólově zužitkoval Martin Císař.

 

Hosté se nadále snažili vyrovnat, ale nebylo jim přáno. Navíc v 71. minutě dostali hloupý, doslova vlastní gól. Brankář se nedohodl s obráncem, který chtěl míč uklidit do bezpečí. Jenže ho odkopl tak nešťatně, že trefil Marka Horváta, od kterého se kulatý nesmysl odrazil od branky.

 

Zbytek utkání si Litoměřicko pohlídalo, zvítězilo 2:0 a poskočili na bronzový stupínek. Černiv klesl na osmé místo.

 

V dalším kole jede Litoměřicko do Hrobu, Černiv hostí Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Byl to smolný zápas. Měli jsme s mladého týmu Litoměřicka docela respekt. Ale na šance jsme byli lepší. Dalo se tu remizovat a možná i vyhrát. Škoda."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Váňová Nikola - DVORSKÝ Vojtěch, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2016 21:33
Poločas 0-0!!!!!! Goly domácích padaly až po přestávce!!!! 59min M.CÍSAŘ. 71min M.HORVATH.