Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné zaskočilo Černiv a veze tři body


2

Hosty nerozhodil ani inkasovaný gól v první minutě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty inkasovaný gól nakopl

Sokol Černiv přivítal na svém hřišti celek Podřipan Rovné. Favoritem byl domácí celek, který na tom byl v tabulce přeci jen o něco lépe.

 

A domácí také začali velmi dobře. Sotva uběhla minuta, šel Černiv do vedení. Po centru do vápna se brankář Doubrava srazil s jedním z obránců. Na vápně vznikla nepřehledná skrumáž, kterou razantním zakončením vyřešil Marek Šilhan.

 

Branka ale paradoxně pomohla hostům, kteří do poločasu dokázali skóre otočit. A obě branky si byly velice podobné. V 10. minutě hostům vyšel první brejk, když se po akci z pravé strany dostal k míči ve vápně Jiří Kratochvíl a křižnou střelou překonal Choduru.

 

A v 21. minutě se opět prosadl Kratochvíl, který tak nahradil kanonýra Kotrbu. A opět to byla akce po pravé straně a opět Kratochvíl zakončil střelou na zadní tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro Rovné.

Černiv si vyložené šance nepřipravil

Úvod druhého poločasu patřil domácím. Rovné se na čtvrt hodiny dostalo pod tlak. Ale vše přežilo bez gólové újmy. Pak se hra vyrovnala, Černiv se snažil, ale do vyložených šancí se nedostával.

 

A když už si domácí přeci jen šanci na vyrovnání vytvořili, hosty podržel brankář Doubrava. Rovné tak v nervózním závěru těsný náskok udržel a v tabulce poskočil na jedenácté místo. Černiv je devátý.

 

V dalším kole hostí Rovné doma Hrob, Černiv jede na půdu posledních Soběchleb.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Dali jsme rychlého góla a mysleli si, že budeme v pohodě. Opak byl pravdou. Vyhrát jsme si nezasloužili, prakticky jsme pak nevystřelili na bránu."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Inkasovaný gól nás paradoxně nakopl, v prvním poločase jsme byli lepší. V úvodu druhého nás domácí zatlačili, pak se to vyrovnalo. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Závěr byl trochu vyhrocený a nervózní."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - M. Šilhan [-] (68. P. Mareš [-] ) , V. Udatný [-] (73. M. Hulala [-] ) , P. Vít [-] , J. Štros [-] (46. M. Prágl [-] ) , R. Lubas [-] , D. Kalivoda [-] , P. Krebs [-] , J. Lubas [-] , P. Vít [-] , M. Kalivoda [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] , L. Kouba [-] (86. L. Dlouhý [-] ) , J. Kratochvíl [-] , M. Kouba [-] , T. Cuchý [-] , R. Vilánek [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-] (90. P. Chromík [-] ) , M. Hrdlička [-]

ŽK: 73. V. Udatný , 78. J. Lubas , 78. M. Hulala - 73. T. Cuchý , 88. L. Řezáč , 89. J. Kratochvíl .
Hráči zápasu: J. Kratochvíl , M. Hrdlička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rouček Karel - KARRMANN Milan, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2016 00:49
Zdravíme, Miloslave! Děkujeme, překlepy se stávají. :) Opraveno, ať se daří!
2. 11. 2016 14:48
Ahoj fotbale u nás , Kratochvíl určitě nepřekonal mě - fotbalu zdar Doubrava