1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola - fotbal bavil, chyběly góly


Branky


0

V přímé bitvě o první místo v tabulce se na branku čekalo marně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj začal lépe

Nováček soutěže z Bohušovic proti Liběšicím. Aneb první tým tabulky proti druhému. Druhý nejlepší útok (Bohušovice 33 branek) proti nejlepší ofenzivě (Liběšice 34 branek). Prostě šlágr soutěže.

 

Oba týmy nenastoupily v kompletním složení, přesto byl od úvodních minut k vidění běhavý a velmi svižný fotbal. V prvním poločase byly lepší Bohušovice. Ve druhé minutě mohly, podle slov domácího trenéra Jana Gaubeho, kopat penaltu. Po půl hodině hry pak měly Bohušovice obrovskou šanci, ale gól nepadl ani po střele z malého vápna.

 

I díky pozorným brankářům se šlo do kabin za stavu 0:0.

Domácí uvadali, Liběšice přidaly

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Bohušovice postupně uvadaly, navíc přišly v 56. minutě o zraněného Davida Brůžu. Taktovku utkání převzaly Liběšice, které nebyly daleko od vítězné branky.

 

Tu největší měl chvilku před koncem Tomáš Mikina, ovšem v rozhodující chvíli zvolil špatné řešení a brankáře tak trochu nesmyslně přehazoval. I proto nakonec šlágr, který se i přes absenci branek musel divákům líbit, skončil 0:0. A šlo se na penalty.

Penalty? Nechápu jejich důvod, zlobil se trenér Liběšic

Penaltový rozstřel lépe sedl nakonec i díky brankáři Šplíchalovi zvládly lépe Bohušovice. Domácí vyhrály 4:2 a získaly tak druhý bod.

 

V tabulce tak mají Bohušovice 24 bodů a v dalším kole jedou do Dubí. Liběšice mají 22 bodů a doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Slavoj Bohušovice nad Ohří: "Vyrovnaný zápas, kterému nakonec sluší remíza. V prvním poločase jsme byli lepší a mohli dát nějaké góly. Po změně stran jsme chtěli na Liběšice vlétnout. To se nepovedlo, naopak nás soupeř dostal pod tlak. Vyhrát mohly oba týmy. Myslím si, že se divákům zápas musel líbit."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Fotbal, který svou kvalitou patřil do I.A třídy. V první půli byl lepší soupeř, po změně stran zase my. V závěru mohl rozhodnout Mikina, ale vybral si to nejhorší možné řešení. Remíza je spravedlivá, jak už řekl kolega, vyhrát mohly oba týmy. Neskutečně mě vytáčí závěrečné penalty. Nevidím v tom žádný smysl, pak se člověk z toho získaného bodu ani neraduje."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Šikner [-] , J. Martínek [-] , T. Matějka [-] , D. Brůža [-] (56. J. Mižič [-] ) , P. Dráb [-] , J. Gaube [-] , M. Dalešický [-] , L. Kyzlík [-] , D. Matuška [-] (80. D. Chramosta [-] ) , J. Ortbauer [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , V. Kozel [-] (46. K. Knop [-] ) , J. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 63. O. Šikner - 34. P. Blažíček , 35. T. Mikina , 48. J. Mikina , 53. J. Vlasák .
Hráči zápasu: Š. Šplíchal - A. Vlk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefčík Josef - VLK Lukáš, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.