Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Lukavce neskončila ani v Ohníči


Branky


0

Ačkoliv hosté herně nepropadli, neodvezli si ani bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl tři branky

Na půdu nováčka z Ohníče dorazil Lukavec. Hosté měli před sezónou ambice na horní polovinu tabulky. Ale zatím se na podzim výsledkově trápí, tříbodové vítězství si užili pouze dvakrát. Ohníč se drží ve středu tabulky a byl tam mírným favoritem.

 

Domácí tým působil bojovnějším, Lukavec byl zase fotbalovější. Diváci se dočkali branky v 5. minutě, kdy se trefil ze hry domácí Tomáš Zoubek. Úvod utkání byl gólově plodný, ve 14. minutě bylo vyrovnáno. Postaral se o to Jakub Kolář.

 

První poločas ale nakonec dopadl lépe pro Ohníč. V 21. minutě totiž dostal domácí do vedení David Císař. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Ohníč.

Remízu odmítl Dominik Čermák

Po změně stran to bylo vyrovnané utkání. Další góly ale padaly v závěru. V 82. minutě Lukavec podruhé v utkání vyrovnal, postaral se o to Jan Šenfeldr.

 

Tři minuty před koncem ale Ohníč rozhodl. Míč se dostal k Čermákovi, který střelou překonal Brožíka a dal na 3:2.

 

Ohníč je tak šestý (17 bodů), v dalším kole ho čeká zápas na půdě druhých Liběšic. Lukavec je až desátý (11 bodů), o víkendu doma hostí předposlední Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "My jsme byli bojovnější, Lukavec zase fotbalovější. Hodně mi to připomínalo zápas ve Svádově. Vyhrál šťastnější tým."

SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Z naší strany jeden z nejhorších výkonů. Hodně zkažených přihrávek, které nás stojí mnoho sil a z toho pramení chyby, po kterých dostáváme laciné góly."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - M. Mašata [-] , T. Zoubek [-] , F. Čechák [-] , V. Čechák [-] (61. P. Popp [-] ) - D. Císař [-] (78. M. Skořepa [-] ) , D. Čermák [-] , E. Pálka [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - L. Kořínek [-] , J. Kolář [-] , Š. Orem [-] , M. Zajpt [-] , J. Zabák [-] , J. Šenfeldr [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , M. Richtr [-] (61. R. Štěpán [-] ) , L. Oláh [-]

ŽK: 71. F. Čechák , 88. M. Skořepa , 90. P. Popp - 70. J. Šenfeldr , 75. J. Brožík .
Hráči zápasu: P. Žemba , D. Čermák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Průša Dominik - LESŇÁK Ondrej, BRETSCHNEIDER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.