Soběchleby se mohou zlobit sami na sebe


Branky


0

Poslední tým tabulky prohrál s Černivem. Vybral si ale kopec smůly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smutným Hrdinou byl Kudža

Do Soběchleb, které se potácejí na dně tabulky, dorazil Černiv. Hosté se drží ve středu tabulky a byli tak mírným favoritem. Domácí nastoupili opět bez možnosti střídání.

 

Začátek patřil domácím. Na velmi těžkém terénu mohly jít Soběchleby do vedení. Kapitán Lukáš Mráz se dostal až před brankáře, ale ještě našel přihrávkou lépe postaveného Kudžu. Ten ale v obrovské šanci netrefil prázdnou branku.

 

Do vedení tak šli hosté. Kudža pokazil rozehrávku, Černiv šel do protiútoku, který zakonči gólově Marek Šilhan. Hosté přeci jen získali půdu pod nohama a do poločasu přidali další tři branky. O obě se postaral Daniel Kalivoda, který se trefil ve 34. a 42. minutě.

 

Soběchleby vykřesaly naději v 45. minutě, když centr Mráze prodloužil Vrzák a dorážející Potměšil neměl moc práce. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3 z pohledu domácích. Černiv navíc přišel o vyloučeného Petra Víta.

Černiv tři body udržel

Soběchleby byly po změně stran lepším týmem, do vyložených šancí se ale nedostávaly. Hosté pozorně bránili a ukrajovali minutu po minutě.

 

Osm minut před koncem domácí přeci jen snížili, když střílenou přihrávku Vrzáka do branky uklidil Kudža. Domácí tlak vrcholil, ale vyrovnání se nekonalo. Naopak minutu před koncem pojistil hostům tři body Tomáš Lédl, který uzavřel na konečných 2:4.

 

Soběchleby tak zůstávají s pěti body na poslední místě, v dalším kole jede do Hrobu. Černiv je osmý, o víkendu doma hostí Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Zápas zřejmě rozhodla moje neproměněná šance. Bohužel. Zápas by se určitě vyvíjel jinak. Škoda, na Černiv jsme měli. Další ztráta nás hodně mrzí."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Spokojení jsme se třemi body. Jinak to byl ale z naší strany špatný výkon. Domácí nehráli špatně a kdyby nás porazili, nikdo by neřekl ani popel."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.