0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč využil oslabení soupeře a dobyl Liběšice


Branky


0

Vyrovnané utkání rozhodla v prospěch hostů jediná trefa.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nebyli kompletní

Do Liběšic, které bojují o první místo, dorazil Ohníč. Favoritem byli domácí, ovšem hosté, coby nováček, posbírali už 17 bodů. Domácí měli velké absence v sestavě, trenér Marek Čermák tak musel do základu zapojit pět hráčů z B týmu. Do pole musel i brankář Pokorný.

 

První poločas branku nepřinesl. Lepším týmem byl možná Ohníč, ale celkově se odehrál vyrovnaný zápas. Oba týmy se musely popasovat s těžkým terénem, diváci se ale gólu prostě nedočkali. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Rozhodla jediná chyba

Po změně stran byly aktivnější Liběšice. Ohníč se více bránil, po dlouhé době mu ale dobře zahrála obrana.

 

Rozuzlení přišlo v 72. minutě. Po centru ze strany se míč odrazil k Jakubovi Mravcovi, který míč doklepl za Koryťáka. Mravec se tak ukázal jako výborný žolík, na hřišti byl totiž zhruba dvanáct minut. Liběšice se snažily minimálně vyrovnat, ovšem ve zbylých dvaceti minutách se jim to nepodařilo.

 

Remízový zápas tak rozhodla jediná trefa, Ohníč si tak odvezl nečekané vítězství. Liběšice tak spadly na třetí místo, v dalším kole hrají v Krupce s Unčínem. Ohníč je šestý a v dalším kole hostí Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Hodně se na nás podepsaly absence několika hráčů. Přesto to byl vyrovnaný zápas, který by si zasloužil remízu. Už teď se těším na odvetu. Kluci byli zklamaní."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Hodně náročný zápas. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ve druhém nás Liběšice přimáčkly. Po dlouhé době nám dobře zahrála obrana a my udrželi čisté konto."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - R. Horák [-] (57. D. Skokan [-] ) , A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , J. Pokorný [-] (73. J. Nepovím [-] ) , K. Knop [-] , M. Svoboda [-] , V. Kozel [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - M. Lázslo [-] (46. M. Skořepa [-] ) , P. Popp [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - V. Čechák [-] , F. Čechák [-] (60. J. Mravec [-] ) , T. Zoubek [-] , M. Mašata [-] - D. Císař [-] , D. Čermák [-] -

ŽK: 35. V. Kozel .
Hráči zápasu: R. Knop , T. Mikina - V. Čechák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šifalda Dominik - NOVOTNÝ Jaromír, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.