2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí využilo zaváhání ostatních konkurentů


Branky


50. J. Mravec , 62. M. Mašata - 13. M. Havlín , 22. V. Karrmann , 72. V. Karrmann (p.) , 90. L. Havlín
0

Ohníč sice dohnal dvoubrankové manko, pak ho ale potopila penalta.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Dubí

Na půdu nováčka z Ohníče se vydalo Dubí. V tabulce oba týmy dělil pouze jeden bod, očekávalo se vyrovnané utkání. Prvních patnáct minut bylo docela vyrovnaných, pak ale Dubí převzalo iniciativu.

 

Ve 13. minutě už hosté vedli, kdy se po standardní sitauci prosadil hlavou Miroslav Havlín. Ohníč hrál v první půli druhé housle. A přišel další trest. Ve 22. minutě utekl po straně Kristián Solar. Míč pak poslal do vápna, kde číhal Václav Karrmann, který se zblízka nemýlil.

 

Do kabin si tak Dubí přineslo zasloužené vedení 2:0.

Ohníč byl jako pokropený živou vodou

Vstup do druhého poločasu patřil Ohníči. Domácí přidali na bojovnosti a dostali Dubí pod tlak. Snížení přišlo v 50. minutě, kdy se ze hry trefil Jakub Mravec, jinak nejlepší střelec Baníku. V 62. minutě si domácí diváci opět zakřičeli gól. Martin Mašata se taktéž trefil ze hry a rázem se začínalo od začátku.

 

Klíčovou situaci přinesla 72. minuta. Václav Karrmann si ve vápně dobře pokryl míč, vzápětí byl zbytečně faulován a sudí odpískal proti Ohníči penaltu. Míč si vzal právě Karrmann a ze značky pokutového kopu se nemýlil - 2:3.

 

Ohníč musel hru otevřít, kýženého vyrovnání se nedočkal. Dubí pak v samotném závěru upravilo výsledek na 2:4. Po standardní situaci se míč odrazil k Lukáši Havlínovi, jeho střela byla ještě tečována, ale přesto skončila v síti.

 

Dubí tak využilo zaváhání prvních tří týmů v tabulce, na první Bohušovice tak ztrácí pouze dva body. Podzim zakončí doma proti Unčínu. Ohníč je šestý, o víkendu se představí v Bohušovicích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. První poločas bylo Dubí lepší. Po změně stran jsme na ně vlétli. Potopila nás školácká chyba, ze které vyplynula penalta. Myslím si, že by utkání více slušela remíza."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Prvních patnáct minut jsme se srovnávali s hodně drnovatým terénem. Museli jsme hru zjednodušit. Nástup do druhého poločasu vyšel Ohníči, který byl v tu chvíli bojovnější. Ale celkově si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - J. Horák [-] , F. Macháček [-] , P. Popp [-] - F. Čechák [-] (65. M. Skořepa [-] ) , V. Čechák [-] (75. M. Lázslo [-] ) , T. Zoubek [-] , M. Mašata [-] - D. Čermák [-] , D. Císař [-] - P. Žemba [-] (46. J. Mravec [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Mucha [-] , P. Doubek [-] (68. L. Havlín [-] ) , K. Solar [-] , V. Karrmann [-] (84. D. Sommer [-] ) , M. Karrmann [-] , J. Pelc [-] , M. Havlín [-] , M. Pehanič [-] (65. J. Husák [-] ) , J. Ulip [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 39. F. Čechák , 59. M. Mašata , 70. P. Popp - 36. J. Ulip , 66. K. Solar .
Hráči zápasu: D. Čermák - V. Karrmann , K. Solar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doležal Marek - ROUČEK Karel, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.