2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice opět ztratily, tentokráte na krupské umělce


Branky


31. M. Pokorný , 37. V. Klíma - 3. K. Knop , 26. K. Knop
0

Hosté vedli 2:0, nakonec ale o výsledku rozhodovaly penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Do Krupky na tamní umělku dorazily k souboji s "domácím" Unčínem Liběšice. Hosté byli favoritem, ale v posledních dvou zápasech brali pouze jeden bod. Unčín má svých starostí dost, zažívá hodně špatný podzim a prakticky od začátku sezóny se pohybuje v sestupovém pásmu.

 

Hosté šli do vedení ve 3. minutě, kdy se chytrou střelou, kterou brankář Trojan zřejmě neviděl, prosadil zkušený Karel Knop. Ten samý hráč udeřil v 26. minutě, když se trefil hlavou po standardní situaci.

 

Liběšice kralovaly, přesto do poločasu o vedení přišly. V 31. minutě snížil přímo ze standardní situace Miroslav Pokorný. Míč po jeho střele nikdo netečoval, brankář Koryťák měl díky cloně soupeře velmi ztíženou pozici, celá situace zaváněla postavením mimo hru.

 

Hostující hráči se začali věnovat protestům a vypadli ze hry. A v 37. minutě je potrestal Vít Klíma, který využil chyby liběšické obrany a vyrovnal na 2:2. Za stejného stavu se šlo v poločase do kabin.

Liběšice nakonec mohly i prohrát

Ve druhém poločase byly Liběšice přeci jen aktivnějším týmem. Unčín se do vyložených šancí nedostával, na druhou stranu jeho obrana pracovala poměrně dobře.

 

Zápas tak dospěl do penalt. Je ale pravda, že v poslední minutě mohl Unčín udeřit, jeden z domácích hráčů ale po hlavičce velkou šanci neproměnil.

Body navíc pro Liběšice

V penaltovém rozstřelu prokázaly Liběšice pevnější nervy a měly více štěstí. Po výhře 4:2 si tak domů odvážejí druhý bod.

 

Liběšice drží druhé místo s dvoubodovým odstupem na první Bohušovice. Podzim zakončí doma proti Bezděkovu. Unčín je předposlední, o víkendu hraje těžké utkání v Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Chtěli jsme tři body. Ale ve stínu všech událostí bereme i dva. Domácí nehráli špatně, až se divím, že jsou v tabulce předposlední. My jsme měli utkání dobře rozehrané, ovšem pak se hráči věnovali nesmyslům a vyšla z toho remíza. Už vyhlížíme pauzu, je viděť, že nám dochází šťávička. Samostatnou kapitolou je umělá tráva v Krupce, která je naprosto tragická."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - M. Karvai [-] , V. Klíma [-] , M. Sém [-] , A. Jakimov [-] , V. Kratochvíl [-] , J. Řeřicha [-] , R. Černý [-] , M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , D. Sém [-]

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] (46. J. Hambálek [-] ) , R. Knop [-] (68. V. Kozel [-] ) , T. Mikina [-] , J. Mikina [-] , K. Knop [-] , M. Svoboda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 9. M. Pokorný , 47. M. Sém , 65. V. Kratochvíl - 61. P. Blažíček , 65. J. Mikina , 75. J. Vlasák , 83. A. Vlk .
Hráči zápasu: V. Klíma - K. Knop .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.