Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovníci z Kopist zvládli derby proti Bohušovicím


Branky


0

První tým tabulky narazil, když prohrál vysoko 1:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oprášili slávu derby

Do Českých Kopist dorazily Bohušovice nad Ohří. Po dlouhé době se tak odehrálo trediční derby, které bylo v minulosti dosti vyhecované. V roli favorita v něm byli hosté, nováček soutěže totiž kraluje celé soutěži. Zatímco domácí zatím zůstávají ve středu tabulky za svým očekáváním. Do sestavy se jim ovšem vrátil jeden z klíčových hráčů - středopolař Roman Horák.

 

Od začátku to bylo v poli vyrovnané, větší chuť ale měly České Kopisty. První branka přišla ve 24. minutě. To utekl po straně David Kunert, který asi centroval. Jenže se "ukopl" a míč skončil za brankářem Šplíchalem.

 

Další góly přišly na konci poločasu. Ve 42. minutě opět udeřili domácí. Do souboje o míč šel Šplíchal s Kunertem. Míč se odrazil k Pavlu Rážkovi, který vzápětí prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jenže za dvě minuty Bohušovice snížily. Po standardní situaci si domácí nepohlídali hráče na zadní tyči. Ten míč vrátil před branku Jakubovi Martínkovi, který vzápětí překonal Františka Kubíčka.

 

V poločase tak byl stav České Kopisty 2, Bohušovice 1.

Dva brejky pojistily vítězství

Po změně stran se domácí soustředili hlavně na brejkové situace. Bohušovice se musely tlačit do útoku. V 52. minutě přišla třetí rána Českých Kopist. Po protiútoku se individuálně prosadil dobře hrající David Kunert, který obešel několik hráčů soupeře, včetně brankáře Šplíchala.

 

A za dalších deset minut to bylo už 4:1. Domácí podnikli další rychlý protiútok, úspěšným střelcem byl Patrik Stáňa. Zkušený tým Českých Kopist si už výsledek uhlídal a připravil Bohušovicím druhou porážku v sezóně.

 

České Kopisty poskočily na sedmé místo, podzim zakončí v Rovném. Bohušovice zůstávají na první místě, o víkendu doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Musím kluky pochválit, že tohle velké derby zvládli. Na to jsme se těšili od doby, kdy jsme se dozvěděli, že Bohušovice postoupily k nám do soutěže. Je to pro nás utkání jako Sparta vs. Slavia. V poli to bylo vyrovnané, ale my jsme měli větší chuť. Byli jsme bojovnější a vyhrávali osobní souboje. Bylo také znát, že se na hřiště vrátil Roman Horák. Vítězství je také takovou odměnou pro fanoušky."




Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] (83. J. Šumichrast [-] ) , P. Stáňa [-] , D. Kunert [-] , P. Hesko [-] (76. M. Krejza [-] ) , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - D. Matuška [-] (53. J. Mižič [-] ) , J. Ortbauer [-] , M. Fiala [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] , J. Gaube [-] (14. O. Šikner [-] ) , P. Dráb [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 35. R. Horák - 13. J. Ortbauer , 22. T. Matějka .
Hráči zápasu: D. Kunert , R. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - VLK Lukáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.