4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty ztratily náskok. A posléze i dva body


Branky


41. Š. Kotrba , 77. R. Vilánek , 81. Š. Kotrba - 7. P. Stáňa , 43. P. Rážek , 59. P. Rážek (p.)
0

Rovné zvrátilo špatně rozehraný zápas, v penaltách urvalo dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté to dobře rozehráli

Do Rovného dorazily České Kopisty. Hosté na své poměry zažívají spíše podprůměrný podzim, na druhou stranu porazily Bohušovice i Liběšice. Domácí jsou doma silní, byli tedy mírným favoritem.

 

První poločas nabídl poměrně vyrovnaný fotbal, šance byly na obou stranách. První branka padla už v 7. minutě. Kopisty se prosadily na levé straně, následný centr gólově zužitkoval Patrik Stáňa.

 

Rovné srovnalo ve 41. minutě, kdy se po centru míč spíše odrazil od hlavy Kotrby a bylo to 1:1. Jenže za dvě minuty úřadoval i hostující kanonýr. Pavel Rážek obešel dva hráče, postupoval sám na Doubravou a prostřelil ho.

 

Domácí mohli vyrovnat, když po faulu ve vápně kopali penaltu. K té se postavil Stanislav Körmendy, ovšem jeho pokus zlikvidoval František Kubíček.

 

Do kabin si tak Kopisty přinesly vedení 2:1.

Můžou se zlobit jedině sami na sebe

Úvod druhého poločasu, respektive prvních dvacet minut, patřilo hostům. A v 59. minutě přidali třetí branku. Po faulu se kopala penalta i na druhé straně, k ní se postavil Pavel Rážek a svou druhou trefou v zápase a celkově čtrnáctou v probíhající sezóně dal na 3:1.

 

Rovné vypadlo ze hry a Kopisty mohly rozhodnout. Vytvořily si minimálně tři tutové šance, ale s jejich zakončením nenaložily vůbec dobře.

 

A tak přišel logicky trest. V 77. minutě vypálil z dobrých 35 metrů Roman Vilánek, jinak spolehlivý Kubíček zachyboval a rázem byli domácí na dostřel. A za čtyři minuty bylo srovnáno. K trestnému kopu se postavil Štěpán Kotrba a svým druhým zásahem v sezóně dal na 3:3. Celkově Kotrba nasázel 17 branek a dotáhl se v tabulce kanonýrů na prvního Ortbauera z Bohušovic.

 

Za stavu 3:3 se muselo na penalty.

Doubrava se dvakrát zaskvěl

Penalty vyhrálo Rovné 4:1, České Kopisty dvakrát zastavil brankář Doubrava. Domácím zůstali dva body, hosté si odvezli jeden.

 

Rovné tak přezimuje s osmnácti body na desátém místě, Kopisty jsou o bod před ním na deváté pozici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "První poločas byl vyrovnaný, po změně stran byly Kopisty lepší. Kdyby za stavu 3:1 proměnily nějakou šanci, nebylo by se po zápase o čem bavit. Ale nedaly a my je potrestali. V penaltách už to byla tradiční loterie."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Tento zápas jakoby zapadl do našeho podzimu. Tady jsme měli vyhrát. Vedli jsme 3:1 a pak třikrát jdeme sami na bránu. Místo toho dostaneme góla z dálky a pak trestného kopu. Je to zklamání."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - M. Koráň [-] , L. Řezáč [-] , J. Kratochvíl [-] , T. Boura [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] (66. V. Migra [-] ) , M. Hrdlička [-] (46. L. Kouba [-] ) , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Stáňa [-] , D. Kunert [-] , P. Hesko [-] (73. M. Krejza [-] ) , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 16. R. Mejzr - 23. R. Horák , 51. T. Plzák , 53. T. Bergl , 56. D. Kunert .
Hráči zápasu: M. Koráň - P. Rážek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KURILJAK Ivan, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.