2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín bojoval statečně v deseti. Přesto ho Dubí zlomilo


Branky


0

Domácí tak zakončili dobrý podzim třemi body a přezimují na třetím místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Umělka Dubí nevoněla

Poslední podzimní zápas musel odehrát tým 1. FC Dubí na umělé trávě v areálu FK Teplice. Stav jejich hřiště jim nedovolil odehrát utkání s Unčínem na domácím trávníku. Přesto bylo Dubí, v čele s kanonýrem Solarem, jasným favoritem. Navíc k tomu přispěl fakt, že Unčín dorazil pouze v deseti lidech.

 

Umělá tráva a menší hřiště Dubí moc nevoněla. Hosté hodně zhustili střed hřiště a domácí se jen těžko prosazovali. Přesto šli do vedení v 10. minutě, kdy se k míči dostal právě Kristián Solar. Kulatý nesmysl se doslova dokutálel do branky a Solar oslavil čtrnáctou branku v sezóně.

 

Do konce poločasu už žádná další branka nepadla, do kabin si tak Dubí neslo těsné vedení 1:0.

Hosty zlomil deset minut před koncem Karrmann

Po změně stran se asi čekalo, že Dubí nasází další branky a dohraje utkání v klidu. Opak byl pravdou. Hosté hráli poctivě a odměnou jim bylo vyrovnání. Kapitán a brankář Dubí Aleš Kusý v 66. minutě při vyběhnutí chyboval, míč se po jeho odkopu dostal k Marcelu Karvaiovi, který Kusého z velké dálky umě přehodil.

 

Dubí pak dobývalo branku Unčínu, bylo v tlaku ale vítězný gól nepřicházel. Stalo se tak až v 80. minutě, když se individuálně prosadil Václav Karrmann a přeci jen zajistil Dubí očekávanou výhru.

 

Tři body se domácím urodily po bolestech, na to se ale historie ptát nebude. Dubí je tak se 27 body na třetím místě, dva body ztrácí na první Bohušovice. Unčín vybojoval deset bodíků a krčí se na dvanáctém místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Bylo to hodně těžké, moc nám neseděla malá umělka, která je na Stínadlech. Nemohli jsme využít přednosti Solara, naopak soupeř to zahustil a bránil. Sice jsme vedli, ale soupeř dal po chybě brankáře krásnou branku. Deset minut před koncem nás vysvobodil Venca Karrmann. Vydřené, ale zasloužené body."




Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Mucha [-] , K. Solar [-] , V. Karrmann [-] (89. M. Pehanič [-] ) , M. Karrmann [-] , P. Doubek [-] , J. Husák [-] , J. Ulip [-] (46. M. Havlín [-] ) , R. Farkaš [-] , J. Pelc [-] , L. Daniš [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - R. Horák [-] , V. Kratochvíl [-] , J. Řeřicha [-] , R. Černý [-] , M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , M. Karvai [-] , D. Sém [-] , V. Klíma [-] , M. Sém [-]

ŽK: 82. K. Solar , 88. L. Daniš - 23. M. Karvai , 32. M. Pokorný , 76. R. Černý .
Hráči zápasu: V. Karrmann .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - ČÁKA Jindřich, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.