3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice se proti deseti strachovaly o výhru


Branky


25. J. Mižič , 40. D. Brůža , 70. L. Kyzlík (p.) - 49. D. Čermák , 87. P. Popp
0

Lídr soutěže málem proti Ohníči ztratil dobře rozehraný zápas.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli kralovali

Souboj nováčků byl k vidění v Bohušovicích. Jak domácí Slavoj, tak hosté z Ohníče zažívají dobrý podzim. Baník je v horní polovině tabulky, Bohušovice jsou dokonce na první místě. Vítězství by jim zajistilo titul podzimního mistra.

 

Prvních 45 minut patřilo domácím. Už v 10. minutě fauloval ohníčský Horák domácího kanonýra Ortbauera a sudí odpískal penaltu. Míč sei postavil právě Ortbauer, svou střelu poslal na levou stranu, kde byl ovšem pohotový Ondřej Kindl a penaltu zlilkvidoval.

 

Za pět minut navíc Horák fauloval podruhé, dostal druhou žlutou kartu a musel tak po čtvrt hodině hry pod sprchy.

 

Přesto šly Bohušovice zaslouženě do vedení. V 25. minutě dobře rozehrály rohový kop, když se prosadil dobře hrající Josef Mižič. Pět minut před koncem přidali domácí druhou trefu, po pěkné kombinační akci prostřelil Kindla David Brůža.

 

Přes převahu a další šance domácích už žádná další branka nepadla. Bohušovice tak o půli vedly 2:0.

Ohníč to v deseti nezabalil

Po změně stran se role na hřišti vyměnily. Hosté i v deseti byli lepším celkem a navíc dali brzo kontaktní branku. Ve 49. minutě se individuálně prosadil Dominik Čermák

 

Dvacet minut před koncem ale udeřili Bohušovice. K další penaltě se tentokráte postavil Luboš Kyzlík a dal na 3:1. Baník ani za toho stavu nerezignoval a tři minuty před koncem snížil na 3:2 obránce Přemysl Popp. Ohníč pak vrhnul všechny síly do útoku, vyrovnat se mu ale nepodařilo.

 

Bohušovice tak na podzim vybojovaly 29 bodů a s dvoubodovým náskokem přezimují na čele soutěže. Ohníč má 20 bodů a patří mu šesté místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "V prvním poločase jsme byli jasně lepší. Kdybychom vedli 5:0, nikdo se nemohl divit. Po změně stran jsme ale úplně rezignovali, Ohníč byl v deseti lepší. A vlastně se jen čekalo, zda to udržíme, nebo ne."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Je to škoda. Pravdou je, že v první půli nás Bohušovice přehrávaly a zaslouženě vedly. Po změně stran jsme ale i v deseti byli lepší a nebyli daleko od vyrovnání. Na to, jak kluci zahráli ve druhém poločase, jsem opravdu hodně pyšný."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Mižič [-] (86. D. Chramosta [-] ) , J. Ortbauer [-] (75. P. Koblížek [-] ) , M. Fiala [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] , P. Mrkvica [-] (55. O. Šikner [-] ) , P. Dráb [-] , D. Brůža [-] , T. Matějka [-] , J. Martínek [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Popp [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - V. Čechák [-] (75. M. Lázslo [-] ) , F. Čechák [-] , T. Zoubek [-] (74. M. Skořepa [-] ) , M. Mašata [-] - D. Císař [-] (66. P. Žemba [-] ) , D. Čermák [-] , J. Mravec [-] -

ŽK: 43. D. Brůža , 78. P. Dráb , 85. J. Mižič - 13. J. Horák , 76. F. Macháček . ČK: 19. J. Horák .
Hráči zápasu: J. Mižič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - PROVAZNÍK Adam, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.