Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče znovu na vítězné vlně,Hodějovice dál bez bodu


Branky


0

Domácí Slavče, chtěla rychle zapomenout na šesti brankový příděl z Ledenic a v tomto kole měla ideální možnost proti trápícím se Novým Hodějovicím. Hosté totiž doposud nezískali ani bod a navíc inkasovali nejvíce branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dvakrát udeřil Jakub Brousek

Hráči Slavče chtěli rychle zapomenout na nepovedený zápas v Ledenicích a v prvním poločase měli více ze hry. Hodějovice sice poprvé v sezoně udrželi celou čtvrt hodinu bez brankový stav, ale pár minut po vypršení tohoto limitu udeřili domácí. V 18. minutě vystřelil domácí Tůma, míč se odrazil od tyče k nohám Jakuba Brouska a ten střelou z úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0.

Po půl hodině hry se prohnal po lajně Tisoň a nádherným centrem našel ve vápně opět Jakuba Brouska, který se hlavou nemýlil – 2:0. Poté domácí hráči působili poněku nekoncentrovaně a hosté toho mohli dvakrát využít. Bohužel ani dva samostatné nájezdy nepohnuly se změnou skóre. V obou případech podržel svůj tým brankář Vítek. Poločas tak vyzněl lépe pro Slavče.

Hosté dokázali srovnat, ale rozhodující slovo měl opět Jakub Brousek

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jako ten první. Domácí drželi dvoubrankový náskok, ale hosté pomýšleli na první bodový zisk. A rozmezí deseti minut se jim jejich sen, změnil ve skutečnost. Tradičně nejlepší hráč Hodějovic Jakub Šíma, se dokázal dvakrát střelecky prosadit a v 70. minutě začínal zápas od začátku – 2:2.

Tři minuty dělil hosty od prvního bodového zápisu do tabulky, jenomže domácí tým má v útoku Jakuba Brouska. Ten si narazil míč s Mrkvičkou, vydal se mezi dva bránící hráče do vápna a následný pád. Rozhodčí Hora foukl do píšťalky a následovala penalta. Marné byli protesty hostujících hráčů, kteří cítili křivdu a poukazovali na to, že šel Brousek k zemi ochotně.Penalty se ujal sám faulovaný Jakub Brousek a zkompletoval hattrick – 3:2. V poslední minutě pak udeřili domácí ještě jednou. Jakub Brousek dostal míč od rohového praporku na vápno. Střelu Mrkvičky brankář Hřib jen vyrazil a Tisoň neměl problém dopravit míč do odkryté branky – 4:2.

Hodějovice tak dále čekají na první body v nové sezoně, naopak domácí se drží v horní polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "V zápase s Hodějcemi jsme chtěli odčinit výpadek z minulého týdne v zápase s Ledenicemi. Přesto, že jsme v prvním poločase vstřelili dva góly, naše hra nebyla ideální. Nedařila se nám přihrávka, neměli jsme dobrý pohyb a po našich chybách šel soupeř dvakrát sám na bránu a jenom díky výbornému výkonu brankáře Filipa Vítka jsme neinkasovali. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve stejně nevýrazném výkonu a nakonec dovolili soupeři chvíli před koncem vyrovnat. Naštěstí nás to nepoložilo a závěru jsme zápas udřeli k vítězství."

FC Nové Hodějovice
Jakub Fodora (hráč): "Do Slavče jsme přijeli ve 13 lidech, takže jsme zase nastoupili v úplně jiné sestavě než v předchozích zápasech. Poprvé se nám podařilo neinkasovat v první desetiminutovce zápasu, ale až v té druhé. Do poločasu přidali domácí ještě jeden zásah a s námi to vypadalo znova špatně. Ale tentokrát se nám aspoň dařilo vytvářet si šance, bohužel bez vlivu na skóre. Druhý poločas byl z naší strany nejpovedenější v sezóně. Opět jsme sice některé vyložené šance nevyužili, podařilo se nám však snížit a cca 15 min před koncem vyrovnat. Střelcem obou gólů byl Jakub Šíma. Když už náš první bod začínal nabírat reálný obrys, přišel zásah shora (resp. od rozhodčího) – penalta v 87. minutě poslala domácí do vedení, které ještě navýšili na 4:2, kdy už jsme rezignovali. Ještě k té penaltě – nebyla. Domácí hráč se dostal mezi naše dva hráče a šikovně upadl. Nicméně rozhodčí zkušeně odpískal a doplnil slovy, že nám „už jednu odpustil“. Kéž by tak přišla do rozhodcovských řad nová krev a nebo by aspoň ti staří nestáli jen ve středovém kruhu a k tomu se ještě chovali arogantně. To bych chtěl ale asi moc."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Tácha [-] , V. Graňo [-] , P. Nocar [-] , T. Vach [-] - J. Tůma [-] , C. Silva [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] , M. Tošner [-] - D. Tisoň [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Hrdlička [-] - J. Šíma [-] , J. Fodora [-] , O. Saiko [-] , M. Jáchym [-] , L. Herda [-] - D. Lojka [-] , Z. Kroupa [-] - M. Rudolf [-] , M. Bárek [-]

Hráči zápasu: F. Vítek , J. Brousek , D. Tisoň .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - MORONG Štefan (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.